Vi introduserer en ny kolleksjon!

Kjøp et par og få et par på kjøpet. Vi spanderer det rimeligste

Specsavers lanserer Soul Safari for å gjøre hverdagen vår litt roligere, og litt mindre kaotisk. Disse innfatningene har naturlige farger og mønstre – fra krystallisert babyrosa, til askesort og skilpaddemønstret med blå og grå fargenyanser. Dette lar oss finne tilbake til de viktige tingene i livet - for eksempel tid for oss selv.

Kolleksjonen starter på 795 kr. Kjøp et par og velg mellom alle brilleglass (i henhold til prisliste). Da får du et ekstra par til samme eller lavere pris, inkludert ramme og brilleglass. Dette gjelder ALLE brilleglass, også progressive, tynne, lette og med beskyttelser. Husk at hos Specsavers er glass og brilletilpasning alltid inkludert i prisen. Besøk oss i dag, og velg to par briller til prisen av en fra vårt store utvalg. Bestill time nedenfor.


Soul Safari - 2for1 fra 795 kr.

Kjøp

DUVAL

DUVAL

795 kr.

Kawakubo

Kawakubo

795 kr. 0 kr.


Bestill en synstest

Benytt deg av vårt supertilbud ved å bestille en time her:

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 795 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) og brilletilpasning er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers