40% på alt i butikken

40% på alt i butikken

Vintersalg!

Nå gir vi deg hele 40% på alt i butikken, så benytt sjansen til å gjøre et realt brillekupp! Tilbudet inkluderer alle glass, innfatninger og behandlinger. Og husk, enstyrkeglass og brilletilpasning er alltid inkludert.

Vi har over 1000 innfatninger å velge mellom, så ta turen innom din nærmeste Specsavers-butikk i dag. Tilbudet gjelder ikke synsundersøkelse og kontaktlinser.


Vi har et stort utvalg av designermerker, se noen av de under her


Bestill synstest

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Tilbudet gjelder ikke synsundersøkelse og kontaktlinser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 30. mars 2019. ©2019 Specsavers.