40% på alt i butikken

40% på alt i butikken

Sommeren er på vei, og vi feirer med et supertilbud!

Nå er tiden inne for å fornye garderoben med briller i en ny stil, et ekstra par til bilen - eller kanskje nye solbriller? I våre butikker finner du et bredt utvalg av briller og solbriller i ulike farger og fasonger, og vi hjelper deg å finne brillene for dine behov. Nå får du 40% rabatt på alt i butikken hos oss, så skynd deg til din nærmeste Specsavers – tilbudet gjelder kun til 2. juni!

Bestill synstest under.Bestill en synstest

Benytt deg av vårt supertilbud ved å bestille en synstest her.

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Tilbudet gjelder ikke synsundersøkelse og kontaktlinser og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 2. juni 2018 ©2018 Specsavers.