Vi feirer bursdag!

Vi feirer bursdag og gir deg som kunde et supertilbud! Akkurat nå får du halv pris på alle briller inkludert enstyrkeglass (1,5 indeks) ELLER du kan få HALV PRIS på progressive glass! Her er det med andre ord mye penger å spare! Velger du halv pris på en innfatning kan du spare opptil 998 kr. og velger du halv pris på progressive glass kan du spare opptil 2000 kr. Kom innom en av våre butikker og benytt deg av vårt fantastiske bursdagstilbud! Vi har hundrevis av innfatninger å velge mellom. Men, skynd deg, tilbudet gjelder kun til og med 2. desember. Vi har et stort utvalg av designermerker, se noen av de under her


Bestill en synstest

For å benytte deg av våre gode tilbud, bestill en time her:

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

50% rabatt på alle briller, inkludert enstyrkeglass (1,5 indeks). Eller 50% på dine progressive glass ( 1,5 indeks). Ved valg av andre glass eller overflatebehandlinger tilkommer ekstra kostnader.Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller 2 for 1. Gjelder t.o.m. 2. desember. ©2017Specsavers.