25% på komplett brille for deg over 60 år

25% på komplett brille for deg over 60 år

25% på komplett brille for deg over 60 år

Andre gir oftest rabatt på enten innfatningen eller glass. Med andre ord er det de færreste som tilbyr deg å spare på hele brillen. Glass er som regel det dyreste ved et brillekjøp, spesielt dersom du trenger progressive glass. Nå gir vi deg som er over 60 år 25% på komplett brille, det vil si innfatningen, glass og overflatebehandling. Enstyrkeglass (1.5 indeks) er inkludert. Tilbudet gjelder alle innfatninger fra kr 195 kr. Progressive glass koster fra 800 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Vår synsundersøkelse KomplettSyn gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill synstesten KomplettSyn hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Hvis du er over 60 år får du 25% rabatt på komplett brille. Enstyrkeglass 1.5 indeks er inkludert. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. Garantert Fornøyd gjelder i 3 mnd. etter kjøp. ©2020 Specsavers.