2for1 barnebriller fra 395 kr.

2for1 barnebriller fra 395 kr.

Innfatning inkl. enstyrkeglass

Kjøp to par barnebriller, betal kun for en

Barn trenger kvalitetsbriller tilpasset lek og fritid, undervisning og leksearbeid. Hos Specsavers har vi en egen serie høykvalitetsbriller tilpasset barns behov og aktive livsstil. Vi tilbyr 2 komplette barnebriller inkl. enstyrke standardglass fra 395 kr. så har du et ekstra par hvis uhellet er ute.


Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 395 kr. betaler du kun for den dyreste, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. ©2020 Specsavers.