Black week Innbyttedager

Black week Innbyttedager

Innbyttedager - vår vri på Black Week!

Har du noen gang vært usikker på hva du skal gjøre med den gamle brillen? Er du kanskje en av dem som bare lar brillen ligge i skuffen når du har kjøpt nye? Da bør du passe på nå, for denne uken har vi nemlig INNBYTTEDAGER hos Specsavers. Så kom innom med din gamle brille, og få 1000 kr i rabatt på en ny brille.

Ta turen innom din nærmeste Specsavers-butikk i dag - tilbudet gjelder kun t.o.m. 30. november.



Vi har et stort utvalg av designermerker, se noen av de under her

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Tilbudet gjelder ved kjøp av designerinnfatning fra 1595, gjelder ikke synsundersøkelse og kontaktlinser, kan ikke kombineres med andre tilbud og 2for1. Tilbudet gjelder hele uken og kun ett par pr kunde. ©2019 specsavers.