HALV PRIS på alle glass og glassbehandlinger

50% på alle glass og glassbehandlinger

Spar opptil 3400 kr. på dine neste briller!

Glassene er ofte det dyreste elementet ved et brillekjøp, spesielt dersom du trenger progressive glass. Nå får du halv pris på alle glass og glassbehandlinger når du kjøper briller fra 195 kr. Velg blant annet mellom progressive, polariserte og tynne glass og spar opp til 3400 kr.  

Uansett hva du trenger, så hjelper vi deg å finne de riktige glassene for dine behov. Skynd deg til din nærmeste Specsavers, tilbudet gjelder kun t.o.m. 8. juni. Bestill synstest

Trenger du en synstest? Bestill time her

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

50% rabatt på alle glass og glassbehandlinger ved kjøp av briller  fra prisgruppe 195 kr. og oppover. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gjelder t.o.m. 8. juni 2019 ©2019 Specsavers.