Halv pris på progressive glass

50% på progressive glass

Nå får du halv pris på progressive glass!

Glassene er ofte det dyreste elementet ved et brillekjøp, spesielt dersom du trenger progressive glass. Nå får du halv pris på progressive glass hos Specsavers, så nå har du muligheten til å spare opptil hele 2000 kr på glassene dine.

Ta turen innom din nærmeste Specsavers-butikk, så hjelper vi deg å finne de riktige progressive glassene for dine behov. Men skynd deg, tilbudet gjelder kun t.o.m. 1. desember. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller 2 for 1.Vi har et stort utvalg av designermerker, se noen av de under her


Bestill synstest

Trenger du en synstest? Bestill time her

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

50% rabatt på alle briller, inkludert enstyrkeglass (1,5 indeks) eller 50% på dine progressive glass. Ved valg av andre glass eller overflatebehandlinger tilkommer ekstra kostnader. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller 2 for 1. Gjelder t.o.m. 1. desember. ©2018 Specsavers.