Halv pris på alle designerbriller

Designerbriller nå fra 998 kr.

Nå får du halv pris på alle designerbriller. Du kan velge fra våre nyeste kolleksjoner med innfatninger fra blant annet Converse, Tiger of Sweden, Henri Lloyd, Gant, Superdry og mange fler.

Våre butikkansatte vil hjelpe deg slik at du finner briller som passer til din personlighet, ansiktsform og stil. Kom innom for å se våre kolleksjoner, og for å sjekke synet ditt!

Husk at hos Specsavers er glass alltid inkludert i prisen. Så besøk oss i dag, og finn ditt par designerbriller til halv pris – bestill en time nedenfor.Bestill en synstest

For å benytte deg av våre gode tilbud, bestill en time her.

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for ån gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine.

Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

50% rabatt på alle designerbriller, inkludert enstyrkeglass (1,5 indeks). Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 25. februar. ©2017 Specsavers.