Komplett synstest og helsesjekk av øynene 595,-

Trenger du en grundig synstest?

Ta vare på øynene dine

Øynene dine forandrer seg med tiden. For å forsikre deg om at du ser så bra som mulig og at øynene dine er friske, bør du undersøke øynene dine regelmessig. Men en vanlig synstest er ikke alltid nok.

KomplettSyn hos Specsavers er en omfattende synstest og helsesjekk av øynene dine. Vi tar et digitalt fargebilde av netthinnen og foretar trykkmålinger av øynene dine. Det gjør at vi kan oppdage symptomer på øyesykdommer som grønn stær og forkalkninger. I tillegg kan vi oppdage alvorlige sykdommer som diabetes og høyt blodtrykk på et tidlig stadium.

En KomplettSyn-undersøkelse tar omtrent 20 minutter. Den er fullstendig harmløs og gir ingen ubehag eller ettervirkninger. Det digitale bildet vil bli lagret for at vi skal kunne følge med på din øyehelse. Dette gir din optiker et mer detaljert bilde av din øyehistorikk og gjør det mulig å starte behandlingen av eventuelle problemer tidlig.

Hva er inkludert i KomplettSyn?

- Forundersøkelse
- Digital fotografering av netthinnen
- Trykkmåling av øynene
- Kontroll av brillestyrken
- Kontroll av samsyn og øyemuskler (ved behov)
- Brilleseddel
 

Bestill en synstest

Hos Specsavers får du en komplett synsundersøkelse med helsesjekk av øynene – inkludert netthinnefotografi og trykkundersøkelse – til 595,-! For detaljert beskrivelse, se over.

 

Betingelser

KomplettSyn> synsundersøkelse inkluderer anamnese, innledende undersøkelser, refraksjon, samsynsundersøkelse, samt en generell evaluering av din øyehelse. Netthinnebilde tas ved behov. Trykkmåling utføres på personer over 40 år eller ved behov. ©2015 Specsavers.