Få 50% rabatt

Besøk vår nettbutikk og gjør et godt kjøp!

Nå er det enda billigere å kjøpe kontaktlinser på nett! Vi har autoriserte optikere i våre butikker som hjelper deg å finne riktig kontaktlinse til deg og dine behov. Er du usikker på hvilke linser du bør bruke, bestill en synstest i dag! 

Benytt deg av dette knalltilbudet og spar opptil 50% på kontaktlinser i vår nettbutikk når du tegner linseabonnement. Tilbudet gjelder utvalgte produkter.

Bestill en synstest

Benytt deg av vårt supertilbud ved å bestille en time her:

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag! Bestill kontaktlinser i vår nettbutikk.

Betingelser

Tilbudet gjelder de 3 første måneder, og kun ved opprettelse av Lensmail-abonnement på utvalgte produkter. Pris kr 29 gjelder easyvision Optulise månedslinser. Synsundersøkelse og linsevæske kommer i tillegg. Gjelder t.o.m. 2/7 2017. ©2017 Specsavers.