Multifokale kontaktlinser

20% rabatt

Prøv multifokale kontaktlinser i 3 måneder

Få 20% rabatt på tre måneders prøveperiode

Når vi blir eldre kan synet bli uklart på nært hold - dette kalles presbyopi, og er svært vanlig. Progressive kontaktlinser kombinerer ulike styrker i én linse, så uansett om du er hobbyfotograf, sportsinteressert eller liker gode bøker kan du se godt på alle avstander med disse linsene.

Fordelene med progressive kontaktlinser:

  • Ett par kontaktlinser for hele dagen
  • Komfortable å ha på
  • Bedre syn på alle avstander
  • Passer alle livsstiler

Bestill en time hos din Specsavers-butikk for å prøve progressive kontaktlinser, og få 20% rabatt på en tre måneders prøveperiode.

Se vårt utvalg av Alcon multifokale kontaktlinser herBestill synstest

Trenger du en synstest? Bestill time her

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Kampanjeprisen gjelder ved kjøp av opptil 6x30-pakning endagslinser eller 2x3-pakning månedslinser. Gjelder utvalgte produkter. Rabatt gjelder også for 3 første måneder ved oppstart av linseabonnement. Kostnad for synsundersøkelse kommer i tillegg. ©2018 Specsavers