Vår beste synsundersøkelse noensinne inkl. brille, kun 695 kr

Grundig synsundersøkelse inkl. brille

Synsundersøkelsen er mer omfattende enn tidligere. Med nye funksjoner som OCT-scann kan vi oppdage øyesykdommer tidligere enn før. Og når du velger en synsundersøkelse hos Specsavers, får du også et par briller med på kjøpet.

Les mer om vår synsundersøkelse

Vi er alltid her for å hjelpe deg

Ønsker du mer informasjon? Under ser du en oversikt over de oftest stilte spørsmål. Finner du ikke det du leter etter så er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Hva er en synstest med sjekk av din øyehelse?

Hvis du ikke har tatt synstest på en stund, eller aldri har tatt en hos oss så vet du muligens ikke hva den inneholder. Vår synstest med sjekk av din øyehelse ser på både synet ditt samt din generelle øyehelse. Vi undersøker synet for å finne den rette styrken for deg, samt øyehelsen for å se om den trenger noe mer oppfølging. Hvis den trenger det så henviser vi deg til en øyelege eller lege.

Hvor lang tid tar en synstest med sjekk av din øyehelse?

Det kommer an på omfanget av problemet, men på en ung frisk person, uten noen problemer vil man bruke 20-30 min.

Hvis probemene er mer omfatende for eksempel ved begynnende øyesykdom eller samsynsproblemer vil det kunne ta noe lengere tid.

Din optiker avgjør hvilke tester det er behov for slik at du får korrekte informasjon til å kunne bestille nye briller og/eller kontaktlinser. Hvis det er nødvendig henviser vi deg videre til oppfølging hos øyelege eller lege.

Hvor ofte bør jeg ta en synstest?

For de fleste anbefaler vi en synstest hvert 2. år, men hvis du merker endringer på synet eller får symptomer slik som hodepine så anbefaler vi at du bestiller time hos din optiker.

Betingelser

Gjelder utvalgte innfatninger, normalpris 195 kr. inkludert standard enstyrkeglass (indeks 1,5). Kan ikke kombineres med gratis oppgradering eller andre tilbud. ©2022 Specsavers.