Briller med og uten styrke

foreldre_220x200

Damebriller

På lik linje som med klær, kan også riktige brilleinnfatninger få frem det beste av personligheten og utseendet ditt. Finn briller med en form og farge som passer din ansiktsform, hud, øyne og hårfarge, eller du kan velge briller som passer personligheten din og som er utenom det vanlige. Er du usikker på hva som passer for deg? Ta en titt på vår veiledning, og få med deg noen gode tips. Kommer du innom en av våre butikker vil du få hjelp av våre eksperter til å finne din stil.  

herrebrille_220x200

Herrebriller

Ta en titt på vårt brede utvalg av klassiske, moderne og trendy herrebriller. Med mer enn 1000 forskjellige briller å velge mellom, vil du garantert finne noe som passer for deg og din stil. Vi har briller for alle stiler, og i alle prisklasser. Våre rimeligste briller koster fra kr. 195, og våre designerbriller fra kr. 1595. Du kan se vårt brilleutvalg online, men du er også velkommen til en av våre mange butikker for å få råd og veiledning i valg av briller.

 

Designer_220x200

Designbriller

Hos Specsavers finner du et bredt utvalg av designerbriller fra de mest trendy navnene i bransjen. Uansett om du er på utkikk etter sofistikerte og elegante briller, eller en "hverdagsbrille" som i tillegg er sporty, har vi designerbrillene for deg. Hos oss finner du briller fra blant annet Converse, Karen Millen, Tiger of Sweden og Boss. Se alle våre designerinnfatninger.

 

 

ungdom_220x200

Ungdomsbriller

For ungdom har vi et godt utvalg brilleinnfatninger som passer ulike behov, personligheter og ansiktsformer. Ta en titt på hele brillesortimentet vårt for ungdom, eller kom innom en av våre butikker for å få hjelp til å finne briller tilpasset din ungdoms behov og ønsker.

barn_220x200

Barnebriller

Brillene til dine barn skal ikke bare være praktiske og robuste, de skal også være kule nok til at barna vil bruke dem. Vi har en rekke barnebriller i forskjellige farger og varianter. Hva med et par briller med design fra barnas favoritthelter? Vi har barnebriller fra blant annet Disney, Star Wars og Gruffalo. Se hele utvalget for barn.

finnriktig_220x200

Finn riktig brille

Valg av brilleinnfatning kan være vanskelig. En riktig innfatning kan gi ansiktet balanse og fremheve dine beste trekk. Her får du noen tips som du kan tenke på når du skal velge briller. Du er selvfølgelig velkommen til å komme innom en av våre butikker for å få hjelp til å finne en brilleinnfatning som passer til akkurat deg.

 

 

Solbriller_220x200

Solbriller

Solbriller er mer enn bare solbriller. Med solbrillene dine fremhever du din stil og personlighet, i tillegg til at du beskytter øynene mot skadelige ultraviolette stråler. Les mer om årets trender, våre merker og få nyttige solbrilletips.

 

Progressiveglass_220x200

Progressive glass

Har du problemer med å se bokstavene tydelig når du leser, eller er det vanskelig å se klart på avstand? Da kan det være at du trenger progressive briller (flerstyrkebriller). Progressive briller kan være et godt alternativ til å måtte ha to par briller, ett for å se klart på nært hold og ett for å se tydelig på avstand. Her finner du nyttig informasjon om progressive briller.

Prisliste_220x200

Prisliste

Se våre priser på glass og glassbehandlinger.