2for1 briller fra 795,- inkl. solbrille med styrke

Få to briller til prisen av én

To par briller er praktisk, enten du vil ha to ulike stiler, ett par til å kjøre bil med og et annet når du driver med idrett, eller et ekstra par med solbriller.

Når du velger vårt 2for1 tilbud fra 795,- kan du fritt velge to briller fra priskategorien 795,- og over, og kun betale for den ene brillen. Du kan velge blant hundrevis av briller i ulike farger, stiler og fasonger. Alt etter hva som passer deg og ditt behov. Du får standard enstyrkeglass i begge brillene uten tillegg i prisen. Nå kan du også velge solbrille med din styrke i par nr. 2, da får du fargede glass og uv-filter inkludert i prisen (ord. pris 500,-) Ved valg av andre glass eller overflatebehandlinger tilkommer ekstra kostnader for begge briller.

Stort utvalg av briller

Hos oss får du moteriktige briller til gode priser. Vi får hele tiden inn nye innfatninger så du vil helt sikkert kunne finne briller som passer deg og din stil. Med mer enn 1000 briller å velge mellom kan du lett bygge en brillegarderobe som passer til ulike antrekk, anledninger og humør. Uansett om du trenger et par ekstra briller til å ha på kontoret, til å lese med eller til helgens festligheter, så kan du finne det hos oss.

Våre dyktige ansatte i butikkene hjelper deg til å finne en brille som passer deg og dine behov. Valg av briller handler ikke bare om stil, de skal også sitte godt på og passe din personlighet og ditt bruksområde. Les mer om hva du bør tenke på når du skal velge briller.

2for1 designerbriller

2 for 1 gjelder også våre designerinnfatninger, som du får fra 1595kr. Hva med for eksempel to stilige innfatninger fra Tiger of Sweden? Eller et par klassiske og trendy innfatninger fra Converse og et par elegante og stilige briller fra Osiris? Valget er ditt. Se hele vårt utvalg av designerbriller her.  

2for1 progressive briller

Velger du progressive glass (fra 700kr) i det første paret, inkluderer vi de samme glassene, helt kostnadsfritt, i det andre paret.

Bestill en synstest

Et brillekjøp starter ofte med en synstest. Bestill time hos en av våre autoriserte optikere i dag.

 

Betingelser

Gjelder når du velger solbrille som brille nr. 2 i vårt 2for1-tilbud fra 795kr. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) fargede glass (normalpris 250kr) og uv-filter (normalpris 250kr) er inkludert. Du betaler for de dyreste brillene. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder til og med 2. september 2017.