2for1 briller fra 795 kr.

2for1 fra 795 kr.

Glass og brilletilpasning inkludert

Få to briller til prisen av én

To par briller er praktisk, enten du vil ha to ulike stiler, ett par til å kjøre bil med og et annet når du driver med idrett, eller et ekstra par med solbriller.

Kjøp briller fra 795 kr. eller mer, og velg mellom alle brilleglass (i henhold til prisliste). Da får du et ekstra par til samme eller lavere pris, inkludert ramme og brilleglass. Dette gjelder ALLE brilleglass, også progressive, tynne, lette og med beskyttelse eller andre behandlinger. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) og brilletilpasning er alltid inkludert i alle våre briller. 

Stort utvalg av briller

Hos oss får du moteriktige briller til gode priser. Vi får hele tiden inn nye innfatninger så du vil helt sikkert kunne finne briller som passer deg og din stil. Med mer enn 1000 briller å velge mellom kan du lett bygge en brillegarderobe som passer til ulike antrekk, anledninger og humør. Uansett om du trenger et par ekstra briller til å ha på kontoret, til å lese med eller til helgens festligheter, så kan du finne det hos oss.

Våre dyktige ansatte i butikkene hjelper deg til å finne en brille som passer deg og dine behov. Valg av briller handler ikke bare om stil, de skal også sitte godt på og passe din personlighet og ditt bruksområde. Les mer om hva du bør tenke på når du skal velge briller.

2for1 designerbriller

2for1 gjelder også våre designerinnfatninger, som du får fra 1595kr. Hva med for eksempel to stilige innfatninger fra Tiger of Sweden? Eller et par klassiske og trendy innfatninger fra Converse og et par elegante og stilige briller fra Osiris? Valget er ditt. Se hele vårt utvalg av designerbriller her.  

2for1 progressive briller

Velger du progressive glass (fra 500kr) i det første paret, inkluderer vi de samme glassene, helt kostnadsfritt, i det andre paret. Det vil si at du kan få 2 par progressive briller fra kun 1295 kr. 


Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Vår synsundersøkelse KomplettSyn gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill synstesten KomplettSyn hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 795 kr. Får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2020 Specsavers.