2for1 briller fra 795 kr.

2for1 fra 795 kr.

Glass og brilletilpasning inkludert

Få to briller til prisen av én

To par briller er praktisk, enten du vil ha en reservebrille ett par til å kjøre bil med og et annet når du driver med idrett - eller kanskje et ekstra par med solbriller, for to ulike stiler.

Kjøp briller fra 795 kr. eller mer, og velg mellom alle brilleglass (i henhold til prisliste). Da får du et ekstra par til samme eller lavere pris, inkludert innfatning og brilleglass. Dette gjelder ALLE brilleglass, også progressive, tynne, lette og med beskyttelse eller andre behandlinger. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) og brilletilpasning er alltid inkludert i alle våre briller. 

Stort utvalg av briller

Hos oss får du briller som følger trendene til en god pris. Vi får stadig inn nye innfatninger, så du vil helt sikkert kunne finne briller som passer deg og din stil. Med mer enn 1000 briller å velge mellom kan du lett bygge en brillegarderobe som passer til ulike antrekk, anledninger og humør. Uansett om du trenger et par ekstra briller til å ha på kontoret, til å lese med eller til helgens festligheter, så kan du finne det hos oss.

Våre dyktige ansatte i butikkene hjelper deg til å finne en brille som passer deg og dine behov. Brillene skal først og fremst sitte godt på og passe dine bruksområder, men de skal også passe din personlighet og stil. Les mer om hva du bør tenke på når du skal velge briller til din ansiktsform.

2for1 designerbriller

2for1 gjelder også våre designerinnfatninger, som du får fra 1595kr. Hva med for eksempel to sesongriktige innfatninger fra Day eller Marc Jacobs? Eller et par klassiske innfatninger som passer til alle anledninger fra Tiger of Sweden? Valget er ditt. Se hele vårt utvalg av designerbriller her.  

2for1 progressive briller

Velger du progressive glass (fra 800kr) i det første paret, inkluderer vi de samme glassene, helt kostnadsfritt, i det andre paret. Det vil si at du kan få 2 par progressive briller fra kun 1595 kr. 

Våre butikker er åpne, med nye smittevernstiltak. Les mer om tiltakene vi har innført for at du skal kunne føle deg trygg når du besøker butikkene våre. Nå kan du også kjøpe briller på nett, dersom du ønsker å handle hjemmefra – se vårt brede utvalg av briller her .


Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Vår synsundersøkelse KomplettSyn gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill synstesten KomplettSyn hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 795 kr. Får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2020 Specsavers.