2 for 1 - Kjøp brille og få et ekstra par med på kjøpet

2for1 fra 795 kr.

Få et ekstra par briller med på kjøpet? Yes!Når du kjøper brille fra 795 kr

Super 2for1 hos Specsavers

De fleste av oss eier flere par sko, jakker, vesker eller kjoler, alle egnet til forskjellige anledninger. Så hvorfor skulle det være annerledes med briller?

Hos oss får du alltid brille nr. 2 inkludert når du kjøper innfatning fra 795 kr. Det inkluderer glassene og glassbehandlingene du valgte for det første paret. Hvis du eksempelvis velger en designerbrille så kan du velge en brille med opptil samme verdi som den første brillen. Standard enstyrkeglass er alltid inkludert, men om du velger progressive eller tynne og lette glass, så vil dette også inkluderes. Og begge par kommer selvfølgelig med 2 års garanti.

Bestill en synsundersøkelse hos våre autoriserte optikere i dag, og la oss hjelpe deg med å finne de riktige brillene for deg. Som en ekstra bonus kan du nå bestille brillene dine online. Velg innfatning og følg retningslinjene i nettbutikken vår.


Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Vilkår

Når du kjøper 2for1 fra 795 kr. Får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2020 Specsavers.