Hvilke er de beste progressive glassene?

Naturligvis er de beste progressive glassene de som passer perfekt til behovene dine. Men hvilke er det? Bruker du dem allerede? Les dette og gjør det lettere for optikeren å hjelpe deg.

Som du sikkert vet har progressive glass ulike styrker i samme glass. Det gjør livet enklere for brukeren, som ikke trenger å bytte briller eller ta dem av og på hundre ganger om dagen for å se skarpt på ulike avstander. Og her kunne historien sluttet. Men siden vi alle er forskjellige og én løsning ikke passer for alle, kan du velge mellom ulike progressive glass. Det kan det være greit å vite når du møter optikeren din eller om du lurer på du har den rette løsningen i dag. Det er kanskje på tide med en synsundersøkelse og eventuelt få nye briller. Vi anbefaler at du tar en synsundersøkelse hvert annet år.

Velg de beste progressive glassene for deg

Noen progressive glass har et større område for lesing. Andre har et større område for å se på lang avstand, mens en del har et relativt sett større område for begge deler, noe som påvirker prisen. Det viktigste er selvsagt hvordan hverdagen din ser ut. Hva gjør du i jobben? Kjører du mye bil? Leser du mye på fritiden?

Skroller du to til tre kilometer om dagen på mobilen? Hvor stort budsjett har du? Jo mer du vet, jo bedre kan optikeren hjelpe deg til å finne de rette progressive glassene for deg.

Om prisen

Du har antakelig lagt merke til at progressive glass er dyrere enn enstyrkeglass. Slik er det hos alle optikere, siden progressive glass rett og slett er mer kompliserte å produsere. Men betyr det at du skal godta en hvilken som helst pris, bare fordi du velger progressive glass? Eller vente med å ta en synsundersøkelse bare fordi du er redd for hva det vil koste? Nei, selvsagt ikke. Selv progressive glass av høyeste kvalitet er priset forskjellig, så når du du har funnet glassene som passer for deg skal du ikke nøle med å sammenligne prisene. 

Hvilke er de beste progressive glassene? Det er opp til deg og øynene dine. Men den rette optikeren hjelper deg å ta et godt valg.