Vårt kontaktlinseabonnement er enkelt og smart

Livet med et Specsavers -kontaktlinseabonnement er enkelt. Du får komforten med kontaktlinser av høy kvalitet. Enten du bruker dem hver dag, trenger dem til spesielle anledninger eller bare trenger en pause fra brillene, kan vårt abonnement skreddersys for ditt bruk.

For å sikre at du alltid har den beste opplevelsen med kontaktlinsene dine, har vi inkludert følgende tjenester uten ekstra kostnad for deg:

Årlige linsekontroller

Et abonnement handler om å gjøre livet ditt enkelt! Derfor prioriterer vi å ta vare på øyehelsen din gjennom:

- Årlige kontroller av kontaktlinser til en verdi av 595 kr
- Vi sender deg en påminnelse også!

Ekspertråd

Å finne de riktige kontaktlinsene for øynene dine er nøkkelen for å sikre komfort gjennom dagen. Med et abonnement er våre butikker der for å gi ekspertråd om:

- Produktvalg
-Håndtering av linser, tips om hygiene, kontroll av styrke og justering ved behov.
- Valg av din foretrukne butikk
- Over 80 butikker over hele Norge tilgjengelig for å hjelpe deg med linsene dine

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg med chat, samtaler og e -post med spørsmål om ditt abonnement, betaling eller bestilling.

Frakt inkludert

Du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for linser, da de automatisk blir levert hjem til deg hver tredje måned fraktfritt - normalt levert for 49 kr

Gjennomsiktig avtale

Å kjøpe kontaktlinser hos Specsavers betyr topp kvalitet, alltid til en god pris. Abonnementsordningen vår har ingen liten skrift om innmeldingsgebyr eller bindingsperiode

Briller hvert annet år

Som bruker av kontaktlinser vet du at det kan være nødvendig å ha et par briller. Hvert annet år kan du få et par briller fra vårt sortiment til en verdi av 495 kr.

Slik tegner du et abonnement

Finn kontaktlinsene som passer din livsstil
Legg i handlekurven og velg "abonnement" i kassen
Fyll ut linsestyrkene og betal - så er du klar

Betingelser

* Prisene gjelder per 30-pakning for endagslinsen easyvision® Virision, og per måned ved fulltidsbruk av månedslinsen easyvision® Natural. Du binder deg kun til 3 måneder om gangen.

** Ett gratis brillepar hvert 2. år, inkludert standard énstyrkeglass (1,5 indeks), fra priskategorien 495,-. Ved valg av annen innfatning gis 495,- i rabatt. Kan ikke kombineres med 2for1, eller andre tilbud.

Gratis linsekontroll gjelder påfølgende linsekontroller, dvs. ikke den undersøkelsen du eventuelt tar ved oppstart