Vårt kontaktlinseabonnement er enkelt og smart

Livet med Specsavers Linseabonnement er enkelt. Du får komforten med kontaktlinser av høy kvalitet. Enten du bruker dem hver dag, trenger dem til spesielle anledninger eller bare trenger en pause fra brillene, kan vårt abonnement skreddersys for ditt bruk.

For å sikre at du alltid har den beste opplevelsen med kontaktlinsene dine, har vi inkludert følgende tjenester uten ekstra kostnad for deg:

Første måned 0 kr pluss abonnementsrabatt (10% rabatt på easyvision og 5% rabatt på andre merker)

Synet ditt er viktig, men for mange av oss er det også interessant å få en god deal. Hos Specsavers får du ikke bare en gunstig pris, men vi tilbyr deg også første måned gratis når du tegner et abonnement. I tillegg får du abonnementsfordeler på 10% rabatt på vårt eget merke easyvision og 5% rabatt på andre merker.

Ekspertråd om nye produkter og teknologier og årlig linsekontroll (verdi 695 kr)

Som kontaktlinseabonnement hos Specsavers tar vi godt vare på øynene dine. Vi gir deg råd om nye produkter og funksjoner, og våre dyktige medarbeidere vil hjelpe deg med tilpasning og faglig tilsyn.  Du får årlig linsekontroll inkludert og vi vil sende deg en påminnelse når det er på tide med en ny kontroll.

Komfortgaranti

Er du ikke fornøyd, er ikke vi det heller. Derfor tilbyr vi deg en komfortgaranti, som gjør at du alltid kan returnere og få penger tilbake for uåpnede linsepakker.

Ingen registreringsavgift eller bindingstid

Det er ingen registreringsavgift og heller ikke gebyr hvis du trenger å pause eller kansellere abonnementet ditt.

Fri frakt og fleksibelt abonnement

Det skal være enkelt å abonnere! Derfor har vi et fleksibelt abonnement som er enkelt å endre. Heltid, deltid eller av og til. Vi leverer kontaktlinsene dine direkte hjem uten ekstra kostnad.

Kontaktlinser av høy kvalitet til en rimelig pris

Hos Specsavers tilbyr vi kontaktlinser av høy kvalitet til rimelige priser. Vårt sortiment inkluderer endagslinser fra 130 kr per pakke og månedslinser fra 65 kr per måned.

Velg mellom et stort utvalg av kontaktlinser fra alle de beste merkene i bransjen. Dette inkluderer vårt eget linsemerke easyvision. Dette er kontaktlinser for enhver type synsfeil, av høy kvalitet til en gunstig pris. For eksempel kan du velge toriske linser hvis du har astigmatisme, eller progressive linser hvis du er klar til å slippe lesebrillene. Som abonnement tilbyr vi deg 10% rabatt på easyvision linser og 5% rabatt på andre merker.

Betingelser

*Prisene gjelder per 30-pakning for endagslinsen easyvision® Virision, og per måned ved fulltidsbruk av månedslinsen easyvision® Natural. Du binder deg kun til 3 måneder om gangen.

Inkludert linsekontroll gjelder påfølgende linsekontroller, dvs. ikke den undersøkelsen du eventuelt tar ved oppstart.