Hvorfor velge solbriller med styrke?

De er komfortable og beskytter øynene dine. Kort fortalt så er det flere fordeler enn ulemper når det kommer til solbriller med styrke, men la oss se litt nærmere på det.

Bruker du briller eller kontaktlinser idag? Og hvordan beskytter du øynene dine mot solen? Tar du på deg linsene og bruker vanlig solbriller eller velger du solbrille med styrke? Eller - hvis du har lav styrke - tar du på deg solbrillene og akseptere å se litt dårligere? Forhåpentligvis ikke. En ting er sikkert: UV-stråler er skadelig for huden og øynende dine og du må sørge for å være beskyttet. Men hvordan?

Solbriller med styrke, kanskje?

Hvordan får du både komfort og beskyttelse? Solbriller med styrke eller kontaktlinser med vanlig solbriller? Begge løsningene fungerer, så dine daglige rutiner og preferanser vil avgjøre hva som er best for deg. Det vil være dager hvor du ikke føler for å bruke kontaktlinser og hvis du er sliten i øynene er solbriller med styrke et bedre alternativ. Med solbriller med styrke så må du ha med to par briller, som noen kan synes er upraktisk. Du kan så klart oppbevare de i lommen, vesken eller hanskerommet i bilen. Men for kontaktlinsebrukerne vil det som oftest være en god ide å ha solbriller med styrke som et alternativ.

Klar for nye solbriller?

Se våre aktuelle tilbud

Se mer

Solbrille som ditt andre par?

Hvis du velger solbriller med styrke vil du se at prisen som oftest er den samme som dine vanlige briller. Hos Specsavers kan du velge et par solbriller med styrke inkludert som ditt andre par når du kjøper en vanlig brille. Et tilbud som gir mening siden solbriller med styrke og vanlige briller passer perfekt sammen. Veldig ofte får vi følgende reaksjon fra kunder som har valgt solbrille med styrke som sitt andre par "Arhh, hvorfor gjorde jeg ikke dette for lenge siden?