Velkommen til Specsavers

Fra det øyeblikket du kommer inn i butikkene våre sørger vi for at du får den beste mulige opplevelsen og får dekket dine behov.

Her er hva du kan forvente deg under ditt besøk hos Specsavers.

“{ description }”

{ name }, { quals }

Ditt Specsavers-besøk: Synsundersøkelsen

Etter forundersøkelsen vil optiker utføre synsundersøkelsen. Du kan få vite mer om Specsavers synsundersøkelse og dens fordeler her. Vær forberedt på disse tre delene av synsundersøkelsen:

Ditt Specsavers-besøk: Finn briller som passer deg

Vi kan guide deg gjennom vårt store utvalg av innfatninger og glass for å finne en stil som passer deg. Inntil da kan du ta en titt på våre tilbudet før neste besøk. 

Bli kjent med våre optikere og vår teknologi

Takket være våre profesjonelle og velutdannede medarbeidere kan vi tilby deg eksepsjonell service og veiledning. Vi benytter oss av den nyeste teknologien og har produkter av høy kvalitet. Klikk gjennom fanene for å finne ut mer.

Finn svar på spørsmålene dine

Må optikeren vite hva jeg jobber med før øyeundersøkelsen?

Din livsstil, jobb og dine hobbyer kan påvirke anbefalingen fra optikeren og hvilke brilleglass og innfatning du bør bruke. Enkelte yrker har spesielle behov, for eksempel militæret. Optikeren kan også anbefale hvilke brilleglass du bør bruke på jobb, for eksempel kan det hende at en musiker trenger spesielle briller for å lese noter, og det kan hende at en tannlege trenger bedre nærsyn enn det han eller hun får med vanlige lesebriller.

Trenger optikeren å vite om jeg kjører?

Din livsstil, jobb og dine hobbyer kan påvirke anbefalingen fra optikeren og hvilke glass og innfatning du bør bruke. For eksempel kan en sjåfør som kjører mye om natten kanskje ha bruk for brilleglass med refleksjonsbehandlede glass. Hvis du nevner dette for optikeren din, kan han eller hun gi deg sin mening.

Kan man bruke kontaktlinser før synsundersøkelsen?

Dersom du bruker kontaktlinser og ønsker å undersøke synet for både briller og kontaktlinser, bør du ha på deg linsene når du kommer til oss da en del av undersøkelsen er å se på dine øyne når kontaktlinsene sitter på. Ha med dine briller, kontaktlinser, linseetui og linsevæske.