Om kontaktlinser

Det er enkelt å bruke kontaktlinser

Specsavers har autoriserte kontaktlinsespesialister som kan gi deg råd før du kjøper kontaktlinser og etter at du har brukt dem en stund. Specsavers' easyvisionlinser er spesiallaget for Specsavers av verdens ledende kontaktlinseprodusenter. Her finner du forskjellige typer linser som passer til de fleste brukere. Linsene er laget med nyeste teknologi og materialer, noe som gjør dem komfortable og enkle å bruke.

Optikeren din kan hjelpe deg å velge rett linsetype, basert på hva du trenger og foretrekker.

Det er enkelt å bruke kontaktlinser

Vurdering av kontaktlinser

Specsavers' kontaktlinser er et praktisk og svært gunstig alternativ til briller. Den teknologiske utviklingen har bidratt til at kontaktlinser nå er mer komfortable enn noen gang.

Linsene må samsvare med dine synsfeil. Optikeren vurderer kontaktlinsene for å sikre at de passer til deg. Optikeren sørger også for at de anbefalte linsene føles komfortable, at du klarer å bruke dem og at øynene dine er fri for skader.

Vurdering Av Kontaktlinser Panel

Mange typer kontaktlinser

Uansett din livsstil har vi kontaktlinser som passer deg. Du kan velge mellom éndagslinser (som kastes etter en dags bruk), 2-ukerslinser, månedslinser, progressive linser eller døgnlinser (linser du kan sove med). Alle kategoriene kan også tilpasses deg som har skjeve hornhinner. Vi tilpasser også alle typer spesiallinser og dessuten fargede linser som kan endre utseendet ditt. Spør i butikken, så får du ytterligere informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med kontaktlinser.

Éndagslinser

Éndagslinser gjør linsebruk svært fleksibelt. Det er ideelt for deg som ønsker å bruke kontaktlinser hver dag, kun i helgene, når du trener eller når du skal ut en kveld. Linsene krever ingen rengjøring, da de kastes etter bruk.

Månedslinser

Bruk det samme linseparet i opptil 30 dager med månedslinser. Et komfortabelt og kostnadsvennlig alternativ. Specsavers easyvision månedslinser er blant de mest behagelige linsene på markedet, og de er designet slik at du kan bruke dem hver dag fra morgen til kveld uten at øynene dine blir tørre – slik kan de brukes som nattlinser.

Sove med kontaktlinser?

En revolusjon innen kontaktlinser! Specsavers easyvision døgnlinser er laget av et helt spesielt materiale som gjør at du kan bruke dem kontinuerlig i opptil 30 dager. Du trenger verken å ta dem ut om natten eller rense dem. Dett gir optimal frihet og enkel bruk. Døgnlinser kan være et godt alternativ for deg som vurderer laseroperasjon av øynene dine.

Progressive kontaktlinser

Er du kommet til en alder hvor du har problemer med å se på nært hold med dine vanlige linser, eller ønsker du et alternativ til dine progressive briller? Du kan fremdeles bruke kontaktlinser. Spør din optiker om kontaktlinser med flerstyrke, da får du progressive linser

Toriske månedslinser

Du kan fremdeles bruke kontaktlinser selv om du har skjeve hornhinner. Toriske linser er myke kontaktlinser er behagelige å bruke og gir deg klart syn.

Fargede kontaktlinser

Fargelinser finnes i en rekke ulike fargetoner. Med fargede kontaktlinser kan du skifte utseende på kort tid og ha grønne øyne den ene dagen og brune dagen etter.