Kontaktlinser designet spesielt for deg

Har du merket at synet ditt har forandret seg når du skal se noe på nært hold eller skal fokusere? Da er muligens progressive kontaktlinser noe for deg. De er laget for å kompensere de aldersbetingede forandringer som kan påvirke vårt syn på kort avstand.

Hvem kan bruke progressive kontaktlinser?

De er vanligvis for personer over 40 som trenger mer hjelp til å fokusere på objekter i nærheten. Progressive kontaktlinser lar deg se på hvilken som helst avstand fordi de har forskjellige soner for å se på nært hold og langt unna samt alt i mellom. Så enten du bruker en datamaskin, kjører bil, leser på smarttelefonen, handler eller leser en bok, kan du bruke ett sett med kontaktlinser for å dekke dine synsbehov. Som med briller kan det ta litt tid å venne seg til progressive kontaktlinser, men når du først har blitt vant til dem, vil du elske dem.

Hvis du vil vite mer om progressive linser, besøk din lokale butikk, så hjelper vi deg med å finne de rette kontaktlinsene for deg. Du kan også bla gjennom vårt utvalg av progressive kontaktlinser nedenfor.