Garantert fornøyde kunder

Vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet ditt. Les mer om vår 2-års kvalitetsgaranti, gratis etterkontroll og mer.

2 års garanti

2 års garanti

Vi er glade i fornøyde kunder, og det er grunnen til at alle innfatningene og glassene våre leveres med en 2-års kvalitetsgaranti. Det betyr at vi garanterer for kvaliteten på materialene, overflatebehandlingen og produksjonsprosessen. Vi vil reparere eller erstatte alle briller som viser seg å ikke leve opp til vår vanlige høye produksjonsstandard i løpet av denne 2-årsperioden, uten kostnader for kunde.

Se vårt utvalg av briller

100% fornøydgaranti

Vi ønsker at våre kunder skal være helt fornøyde med sine nye briller. Derfor, hvis du har noen bekymringer innen tre måneder etter kjøpsdato, så vil vi sørge for finne en løsning. Vår garanti gir deg: 

  • 3 måneders fornøyd-garanti på innfatning. Noen ganger er det vanskelig å vite om du har funnet den perfekte brillen for deg før du har fått brukt dem en liten stund. Hvis du ønsker å bytte innfatning innen tre måneder etter kjøpet, kan våre dyktige eksperter hjelpe deg med å finne et nytt par til samme verdi uten ekstra kostnad.
  • 3 måneder fornøyd-garanti på styrke og glass. Det kan ta tid å venne seg til nye brilleglass. Dersom glassene fortsatt ikke føles riktig for deg innen tre måneder etter kjøpsdato, så kan du bytte glassene en gang uten kostnad.
  • 3 måneder tilvenningsgaranti på dine progressive glass. Dersom du ikke venner deg til dine nye progressive briller, finner vi en annen løsning du blir fornøyd med.

Gratis etterkontroll

Når du kjøper briller hos Specsavers, ønsker vi at du skal være 100% fornøyd med dem. Det inkluderer etterkontroll. Du kan derfor alltid komme inn for å få glassene dine justert eller profesjonelt rengjort hos våre dyktige medarbeidere.

Finn butikk
Gratis etterkontroll

Ta vare på brillene dine


Vi håper du er fornøyd med servicen du har fått hos oss. Med riktig pleie og behandling varer brillene lenger. Her er noen tips og råd fra våre eksperter, om hvordan du best kan ta vare på brillene dine: 

  • Rengjør glassene med en mikrofiberklut daglig eller med brillerens og bomullsklut fra Specsavers, når de er spesielt skitne. 
  • Unngå at brillene kommer i kontakt med kjemikalier som hårprodukter eller rengjøringsmidler. 
  • Bruk begge hender når du tar av deg brillene, for å forebygge unødig belastning på innfatningen. 
  • Unngå å etterlate/bære brillene i områder med ekstreme temperaturer som f.eks. dashboardet i bilen og badstu, eller å utsette dem for direkte varme fra f.eks. hvitevarer eller andre apparater i kjøkken. 
  • Oppbevar brillene dine i det medfølgende harde etuiet når du ikke har dem på. Det vil minske risikoen for riper, beskytte mot overbelastning og bidra til å beholde en god passform.

Garantien dekker ikke på skader på innfatnignene eller glassene som er forårsaket av kunden, andre personer (eller dyr!), enten det er gjennom bevisst misbruk eller utilsiktet hendelse. Vi lover å være helt rettferdig og rimelig når vi vurderer hvordan skaden skjedde. Men, om hunden har tygd på brillene, så blir det nok ikke er dekket. Garantien dekker heller ikke erstatning av briller som er mistet eller har blitt stjålet.