Alt du trenger å vite om farget glass

Fargede brilleglass blir mer og mer populært. Ikke bare er det en flott måte å freshe opp looken din på, men det har også en rekke fordeler. For eksempel, de beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler og kan filtrere blått lys, som reduserer konstrastforvrengninger og gir gjenstander et mer naturlig utseende i skarpt sollys.

Det er selvfølgelig noen farger som passer bedre til ulike værforhold og aktiviteter. Vi har derfor laget en guide med alt du trenger å vite om våre fargevalg.

Stilige farger som passer til din garderobe

De mest vanlige fargene på brilleglass er brun, grå og grønn. Grå glass er mest allsidig og passer best til deg som ønsker en mer diskret stil. De kan brukes på både solrike og overskyede dager, og beskytter øynene dine mot skarpt lys i alt slags vær. Brune glass skiller seg kanskje ikke ut, men de gir varme kontraster, noe som gjør dem til et godt valg hvis du elsker rosa glass, men ønsker å gå for noe litt mer anvennelig.

Fordeler med farget glass

Farget glass er ikke bare stilig, de beskytter også øynene dine. Grå glass er allsidig og brukes ofte til sport og aktiviteter utendørs. Brune fargetoner er populære i solbriller, fordi de reduserer skarpt lys ved å mykgjøre kontrasten mellom den klare himmelen og horisonten. Grønne glass reduserer anstrengelsen av øynene, mens blå glass gjør konturer skarpere, noe som gjør dem perfekte til forhold med snø og tåke.  Hvis du er en aktiv syklist burde du gå for rosa glass, da disse gir bedre sikt når det er overskyet. Gule glass er perfekt til bilkjøring, fordi de forsterker oppfattelsen av dybde og avstand.

Klar for nye solbriller?

Se våre aktuelle tilbud

Se mer

Solbrilleglass med styrke

Farget glass kan få selv en helt enkel brille til å fremstå alt annet enn kjedelig og alminnelig. Det er noe av det mest trendy akkurat nå, og vi ser mange stilikoner med solbrilleglass i alle regnbuens farger. Alle våre solbrilleglass kan selvfølgelig tilpasses, slik at de passer dine brillestyrker, og din personlige stil. Vi produserer helt nye glass med din styrke til dine solbriller, så alt du trenger å gjøre er å velge dine favoritter. Hvis du ikke finner din favoritt blant vårt eksisterende utvalg av solbriller, så kan du fritt velge blant alle våre innfatninger og skape din helt egen stil.