Tiller

Av 5 mulige har kunder gitt butikken denne vurderingen
4.5

StorM Senteret, Ivar Lykkes Vei 2, 7075 Tiller

Veibeskrivelse

72 88 00 90

Bestill time

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Butikktjenester

Tilleggsinformasjon

Mail: tiller@no.specsavers.com

Vi feirer bursdag!

Vi fyller år, og feirer dette med å gi kundene våre et godt tilbud. Derfor får du nå 2for1 på alle briller fra 195 kr.2for1 er for deg som trenger mer enn ett par briller. Til hverdag og helg, fritid og arbeid, skjermen og bilen, eller bare et ekstra par når du ikke husker hvor du la brillene dine. Du kan helt fritt velge innfatning, glass og tillegg på begge parene, men du betaler kun for det dyreste. 

Når du kjøper 2for1 fra 195 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) og brilletilpasning  er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Tilbudet gjelder t.o.m. 28. juli 2018. ©2018 Specsavers.

Kundeanmeldelser

Kundeseevicen og mottakelsen. Hjelpen til å finne rett brille var også meget god.

EIRIK, Tiller

Jeg er strålende fornøyd med alt fra hvordan butikken ser ut, til den gode kundeservicen. Menneskene som jobber der er virkelig på ditt lag, og ønsker å gjøre sitt aller beste for at du skal få hjelpen du trenger. Jeg følte til og med omsorg fra de ansatte, noe jeg opplever svært få plasser. Med omsorg, mener jeg uttalelser som «vi skal hjelpe deg med den hodepinen ved at øynene dine får slappet av med nye briller» fra han som tok synstesten.

MARION, Tiller

Den gode servicen :)

MALENE, Tiller

Bestill time
Møt laget/ Møt eierne
Stian Bergh