Kontaktlinser

Spar penger ved å handle på nett

Specsavers har en ambisjon om alltid å kunne tilby best mulig pris på alle produkter. Vi sammenligner prisene våre med bransjens prisnivå, slik at vi er trygge på at vi ikke bare selger markedets beste kontaktlinser, men også tilbyr gunstige priser.


Finn din kontaktlinse

Vi har for øyeblikket kontaktlinser fra Specsavers easyvision-linser, Alcon Vision Care (Tidligere Ciba Vision), CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb.
Om du ikke finner produktet du vil ha, kan du sende oss en e-post på kundservice@support.specsavers.no Vi hjelper deg gjerne!


Spar penger med Specsavers easyvision-linser

Specsavers easyvision-linser produseres for Specsavers av noen av verdens fremste linseprodusenter. I flere sammenhenger tilbyr vi linser som er identiske med merkeproduktene, med nøyaktig samme kvalitet og samme spesifikasjoner, men som selges i våre egne forpakninger og til lavere priser. I slike tilfeller vises lenken "selges også som Specsavers easyvision ... på produktinformasjonssiden. Klikk på lenken for å bestille, så får du et produkt som tilsvarer merkeproduktet, samtidig som du sparer penger.


Bestiller jeg linsene i par eller per øye?

Du bestiller linser per øye. Når du velger linser, får du opp hvilke kvantiteter som finnes, samt hvor lenge de forventes å rekke ved normal bruk. Eksempel for endagslinser: "1 forpakning/1 måned/30 linser" eller "1 forpakning/3 måneder/3 linser" om det handler om månedslinser.


Hvordan foregår etterkontroller?

Vår høyeste prioritet er å ta vare på øynene dine. Våre erfarne optikere kan hjelpe deg om du trenger en synstest, en kontaktlinseseddel eller en etterkontroll. Kontakt din nærmeste butikk.