Endagslinser

Facet name: 
endagslinser
Exclude from facets: 

Focus Dailies All Day Comfort 90 linser

Endagslinser

Focus Dailies All Day Comfort er en praktisk endagslinse av høy kvalitet til en god pris. Linsene er svakt farget for enklere håndtering når du skal ta dem inn og ut.
Linsene har et fuktighetsgivende stoff som frigjøres ved hvert blunk og bidrar til økt komfort gjennom hele dagen.

Focus Dailies All Day Comfort

Endagslinser

Focus Dailies All Day Comfort er en praktisk endagslinse av høy kvalitet til en god pris. Linsene er svakt farget for enklere håndtering når du skal ta dem inn og ut.
Linsene har et fuktighetsgivende stoff som frigjøres ved hvert blunk og bidrar til økt komfort gjennom hele dagen.

easyvision alea

Endagslinser

easyvision daily alea er en endagslinse som gir deg fantastisk komfort til en rimelig pris. Linsene har fullstendig UV-beskyttelse, er produsert i silikonhydrogel-materiale, har en superglatt overflate og et unikt design. Materialet og designet gjør linsene komfortable i bruk gjennom hele dagen, samtidig som de ivaretar din øyehelse på best mulig måte.

I tillegg leveres easyvision daily alea med Smart TouchTM teknologi som forenkler håndtering og reduserer behovet for berøring av linsene.

easyvision aquiane

Endagslinser

easyvision aquaine er en endagslinse som gir deg fantastisk kvalitet til en rimelig pris. Linsene er designet med fokus på kvalitet, og er produsert i silikonhydrogel -et materiale som slipper gjennom mye oksygen for å ivareta din øyehelse.

Acuvue Oasys 1-Day

Endagslinser

Om du er på utkikk etter en endagslinse som kan hjelpe deg å holde tritt med dine travle, krevende dager, så er ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ Teknologi perfekt for deg

Spør etter ACUVUE OASYS® 1-Day om du:

  • Jobber lange dager stirrende på digitale skjermer
  • Bruker mye tid i oppvarmede eller klimatiserte omgivelser
  • Har lange dager med arbeid, trening og lek
  • Føler at øynene dine blir trøtte gjennom dagen
  • Ønsker en kontaktlinse som gir beskyttelse mot UV-stråler*
  • Ønsker en kontaktlinse som yter godt gjennom dine krevende dager

Komfort

En endagslinse som hjelper deg å holde tritt med krevende dager, og gir utmerket ytelse når det gjelder komfort, syn, og håndtering gjennom hele dagen.1,2

Teknologi

Unik linseteknologi som hjelper deg å oppfylle de daglige behovene til din aktive livsstil.

UV-beskyttelse

Hjelper å beskytte øynene mot UV-stråler med klasse 1 UV-blokkering.

1 Day Acuvue Moist 90 linser

Endagslinser

Med 1 DAY ACUVUE® MOIST® fra Johnson & Johnson får du komfortable endagslinser som føles behagelige selv når dagen nærmer seg slutten. De er like enkle å sette inn som å ta ut, og gir deg fordelen av å ha nye, friske og trygge linser hver dag.

Egenskaper: -Innebygget UV-beskyttelse, stopper mer enn 70% av UV-A og 95% UV-B stråling. -Ny Eksklusiv LACREON® teknologi som betyr at linsene har en innebygd fuktgivende ingrediens som blir i linsen hele dagen. Endagslinsen 1 DAY ACUVUE® MOIST® fra verdens ledende produsent Johnson & Johnson er tilgjengelig fra Specsavers til meget rimelige priser.

Soflens 90 linser

Endagslinser

SofLens Daily disposable endagslinser produseres av Bausch & Lomb.

Tilgjengelig nå hos Specsavers til meget gunstige priser.

Proclear 1 Day 90 linser

Endagslinser

Kontaktlinsene Proclear 1 Day er de eneste endagslinsene med FDA-klarering for kravet 'kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever mildt ubehag eller symptomer på tørrhet ved linsebruk' Vi mener at disse linsene produsert av Cooper Vision er en av de mest komfortable linsene på markedet.

Dailies Total 1 90 linser

Endagslinser

Dailies Total 1 fra Alcon er laget av et silikohydrogel-materiale. Silikonhydrogel gir veldig god oksygentilførsel. Med Dailies Total 1 design er linsene utrolig behaglige å bruke og vil være komfortable å bruke gjennom hele dagen.

Dailies Total 1 er den første og eneste kontaktlinsen som har forskjellige materialer i kjernen og overflaten. Med 33 % vanninnhold i kjernen for å forbedre oksygentilførselen og 80 % vanninnhold i overflaten, for å ligne øynenes normale vanninnhold mest mulig.

Dailies Total 1- dagslinser er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser

Dailies Aqua Comfort Plus 90 linser

Endagslinser

Focus Dailies Aqua Comfort Plus Toric endagslinser for astigmatisme fra Alcon inneholder tre fukgivende midler som gir utmerket komfort og fukter øyet hele dagen. Alcons merkevare Lightstream Technology sikrer kvalitet og en tynn linsekant, og dermed lettere innsetting og økt komfort.
Focus Dailies Aqua Comfort Plus Toric endagslinser for astigmatisme er en videreutvikling av Focus Dailies Toric, og gir deg enda mer komfort i løpet av en lang dag.

Linsene er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser.