Progressive linser

Facet name: 
progressive-linser
Exclude from facets: 

Dailies Total 1 Multifocal

Progressive linser

easyvision orba multifocal

Progressive linser

easyvision monthly orba multifocal gir deg en linse av meget god kvalitet til en rimelig pris. Linsene er produsert i silikonhydrogel-materiale, har en superglatt overflate og et unikt design. Materialet og designet gjør linsene komfortable i bruk gjennom hele dagen, samtidig som de ivaretar din øyehelse på best mulig måte.

easyvision Vitrea Multifocal

Progressive linser

easyvision vitrea multifocal multifokale endagslinser inneholder tre fuktgivende midler som gir utmerket komfort og fukter øyet hele dagen. De er produsert med den nyeste teknologien, som sikrer kvalitet og en tynn linsekant, og dermed lettere innsetting og økt komfort.
easyvision vitrea multifocal linser har samme design som månedslinsen easyvision irisian multifocal. Du vil oppnå like godt syn, men i tillegg de fordelene endagslinser gir, for eksempel nye, friske linser hver dag og ingen rengjøring.

1 Day Acuvue Moist Multifocal

Progressive linser

Har du presbyopi?

Begynner det å bli vanskelig å lese liten skrift eller se godt i dårlig lys? Har du begynt å holde telefonen lenger og lenger unna for å finne det ”leservennlige” punktet der du kan se alt mer tydelig? Da har du presbyopi. Dette er normalt- når du når 40 år og oppover i alder får alle det.

Ditt syn endrer seg, men din opplevelse er den samme 

Med de nye 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL vil du oppleve skarpt syn - på nær og lang avstand – så du kan fortsette å gjøre de tingene du liker. Og fordi også disse linsene er fremstilt med teknologien fra        1-DAY ACUVUE® MOIST, vil de gi deg den enestående komforten som man ville forvente fra verdens mest solgte endagslinsen.

SYNSKORREKSJON

Den er tilgjengelig fra med tre lesestyrker.

 

UV-BLOKKERING

Få et av de høyeste nivåene for UV-blokkering noen multifokal endagslinse kan gi

 

TEKNOLOGI

Opplev komfort og fuktighet hele dagen med vår unike LACREON® teknologi.

 

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal 90 linser

Progressive linser

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal multifokale endagslinser fra Alcon inneholder tre fuktgivende midler som gir utmerket komfort og fukter øyet hele dagen. Alcons merkevare Lightstream Technology sikrer kvalitet og en tynn linsekant, og dermed lettere innsetting og økt komfort.
Dailies Aqua Comfort Plus Multifokale linser har samme design som månedslinsen Air Optix Aqua Multifocal. Du vil oppnå like godt syn, men i tillegg de fordelene endagslinser gir, for eksempel nye, friske linser hver dag og ingen rengjøring.

Linsene er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser.

Air Optix Aqua Multifocal 6 linser

Progressive linser

Progressive månedslinser fra Alcon i silikonhydrogel-materiale, som transporterer opptil 5 ganger mer oksygen enn vanlige linsematerialer. Dette fremmer din øyehelse. Air Optix Aqua Multifocal har AQUA Moisture System som gir god komfort ved innsetting og hele dagen, hver dag. Linsene kan brukes til døgnet rundt-bruk i opptil seks dager. Ta kontakt med din optiker for ytterligere råd.

Purevision2 for Presbyopia

Progressive linser

Multifokale månedslinser laget av et silikonhydrogelmateriale fra Bausch & Lomb. Linsen er spesielt utviklet for dem som er presbyop, som er en endring i syn som gjør at du trenger korrigering for nærsynet . PureVision2 for Presbyopia har utmerket oksygentilførsel som fremmer øyehelsen og er derav egnet for døgnbruk.

Ta kontakt med din optiker for ytterligere råd.

Purevision 2 for Presbyopia er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser.

Hvis du har brukt Purevision multifokal tidligere anbefaler vi tilpasning av din optiker før du bytter over til Purevision2 for Presbyopia.

easyvision Vusion Multifocal

Progressive linser

De multifokale månedslinsene easyvision Vusion Multifocal er laget av et materiale som inneholder PC Hydrogel - et stoff som binder vann på linsen, holder den fuktig og gir økt komfort og bedre øyehelse.

easyvision Vusion Multifocal er utviklet spesielt for de som er presbyope, en endring i synet som gjør at du trenger annen korrigering for nærsyn. Med denne multifokale månedslinsen får du god synsskarphet på alle avstander.

easyvision Vusion Multifocal finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.

easyvision Vusion Daily Multifocal

Progressive linser

De multifokale endagslinsene easyvision Vusion Daily Multifocal er laget av et materiale som inneholder PC Hydrogel - et stoff som binder vann på linsen, holder den fuktig og gir økt komfort og bedre øyehelse. Siden dette er endagslinser , tar du et friskt nytt par hver dag.
easyvision Vusion Daily Multifocal er utviklet spesielt for de som er presbyope, en endring i synet som gjør at du trenger annen korrigering for nærsyn. Med denne multifokale endagslinsen får du god synsskarphet på alle avstander.

easyvision Vusion Daily Multifocal finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.

easyvision Umere Daily Multifocal

Progressive linser

Specsavers multifokale endagslinse easyvision Umere Daily Multifocal produseres eksklusivt for Specsavers av Cooper Vision. Specsavers easyvision Umere Daily Multifocal produseres i silikonhydrogel, og slipper mer oksygen til hornhinnen enn vanlige kontaktlinser noe som sikrer bedre komfort og øyehelse. easyvision Umere Daily Multifocal er utviklet spesielt for de som er presbyope, en endring i synet som gjør at du trenger ulik korrigering for nærsyn og langsyn. Specsavers easyvision Umere Daily Multifocal linser gir UVA og UVB-beskyttelse, og Cooper Visions AquaGen patenterte prosess sikrer jevn og tilstrekkelig fuktighet i linsematerialet gjennom hele dagen.

easyvision Umere Daily Multifocal finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.