Finn din Specsavers-optiker i Oslo

Specsavers i Oslo

Oslo er Norges største by og huser ni av våre Specsavers-butikker, alle med autoriserte optikere som gjennomfører synsundersøkelser. Sammen med våre dyktige optikerassistenter hjelper vi deg med å finne briller og/eller kontaktlinser som passer deg og dine behov. Synet endrer seg over tid, og regelmessige synsundersøkelser er den enkleste og beste måten å ta vare på øynene og synet på. Du kan prøve briller online og bestille time hos en av våre optikere i Oslo på hjemmesiden vår. 

Her finner du din optiker i Oslo:

 

Specsavers Grensen

Denne butikken ligger rett ved hjørnet av Grensen og Akersgata. Inngangen ligger i Akersgata, men vi er lett å finne når man går langs Grensen. Vår butikksjef Tore Syvertsen gleder seg til å ta deg imot, og gjør det han kan for å imøtekomme dine behov. Som alle andre Specsavers-butikker tilbyr vi synsundersøkelser i samarbeid med våre autoriserte optikere. 

Specsavers Grønslandstorg

Vår Grønlandstorg-avdeling holder godt selskap i kjernen av Grønland. Vi ligger et steinkast fra T-banestasjonen og er å finne på torget. Her kan vi tilby alt du trenger når det kommer til deg og ditt syn. Om det skulle være nye briller eller kontaktlinser, kan du bestille en time hos vår optiker eller få hjelp av våre flotte optikerassistenter. Vår butikksjef Børre Sand gleder seg til å ta deg imot og vil imøtekomme dine behov på best mulig måte. 

Specsavers Henrik Ibsens gate

Kun noen få minutter fra Solli og Nationaltheatret ligger Specsavers Henrik Ibsens gate. Vi ligger i sidegaten hvor Parkveien møter Henrik Ibsens gate, rett ved siden av restauranten på hjørnet. Vi tilbyr alt du trenger for å holde synet ditt i orden og vår butikksjef Erik Brodwall ønsker deg hjertelig velkommen til oss. 

Specsavers Majorstuen

Vi har nå blitt enda mer sentrale og flyttet oss til Bogstadveien. Vi ligger i handlegaten ved Valkyrien, rett på hjørnet av Neuberggata og Bogstadveien. Kom til oss om du trenger tips og veiledning når det kommer til ditt syn, briller og kontaktlinser. Vi utfører førsteklasses synsundersøkelser og bistår deg med det du trenger. Våre butikksjefer Kaia Arnesen og Christian Sparre ønsker deg velkommen. 

Specsavers Manglerud

Specsavers på Manglerud ligger godt plantet på stedets knutepunkt. Fra T-banestasjonen er det bare å krysse veien og gå inn på Manglerud senter, hvor vi ligger i andreetasjen. Vi tilbyr alt du trenger hos en brillebutikk og av en optiker. Som alle andre Specsavers-butikker har også vi flinke, autoriserte optikere og optikerassistenter som hjelper deg med å finne riktig styrke på glass, tilpasser innfatninger, gir deg veiledning når det kommer til kontaktlinser og mye mer. Du kan bestille en time på våre hjemmesider eller komme innom butikken. Butikksjef Frode Harwiss tar deg gjerne imot og vil gjøre det han kan for å imøtekomme dine behov.

Specsavers Sandaker

Sandaker-avdelingen ligger inne på senteret som er tvers over veien for Regal-fabrikken. Trikk- og busstoppet er rett utenfor senteret, så det er bare å gå ut av transportmiddelet og rett inn til vår Specsavers butikk hvor butikksjef Andreas Bergh i ledelsen deg hjertelig velkommen. Trenger du tips på moteriktige briller, hva som passer til deg, din stil og ansiktsform, bistår våre medarbeidere med dette. Våre autoriserte optikere og flinke optikerassistenter kan svare på dine spørsmål angående syn og finne ut hva det er du trenger for å få en klarere hverdag.

Specsavers Stovner

Vår butikk på Stovnersenteret har et stort utvalg av solbriller, lesebriller, terminalbriller og mye mer. Ønsker du et par nye briller som står til din stil men også har den styrken du trenger og god kvalitet, hjelper en av våre optikere eller optikerassistenter deg. Butikksjef Nina Grong og hennes kolleger sørger for at du får en god velkomst og hjelp til å holde synet ditt optimalt. Senteret ligger rett ovenfor T-banestasjonen og sørger derfor for at du finner lett fram til oss. Vi gjennomfører synstester og gir veiledning etter dine ønsker.

Specsavers Linderud

På Linderud Senter finner du Specsavers på plan 2. Senteret ligger langs RV4 og har lett tilgang via kollektivtrafikk. I likhet med de andre Specsavers-butikkene så har vi autoriserte optikere og optikerassistenter som hjelper deg med å finne riktig styrke på glass, tilpasser innfatninger, gir deg veiledning for kontaktlinser og mye mer. Du kan enkelt bestille en time for synstest på våre hjemmesider eller komme innom butikken. 

Specsavers Torggata

Specsavers Torggata ligger sentralt plassert i Oslo sentrum, i den hyggelige handlegaten Torggata. Her møter du autoriserte optikere og optikerassistenter som gjerne hjelper med blant annet synstest, valg av briller, glass og kontaktlinser. Du kan enkelt bestille time for synstest på våre hjemmesider, eller komme innom butikken. 

Specsavers Oppsal

Vår nyeste butikk i Oslo finner du på Oppsal Senter. Her blir du møtt av autoriserte optikere og dyktige optikerassistenter, som sørger for at din øyehelse blir tatt på alvor. Vi hjelper deg med å finne riktig styrke på glass, tilpasse innfatninger, veilede i bruk av kontaktlinser og mye mer. Du kan enkelt bestille time for synstest på våre hjemmesider, eller komme innom butikken. 

 

Alle våre butikker har autoriserte optikere, utfører synstest og har gode tilbud og priser på hele inventaret. Hos Specsavers gjør vi vårt beste for at du skal få akkurat det du trenger. Les mer om KomplettSyn.