2for1 designerbriller fra 1595 kr.

2for1 designerbriller fra 1595 kr.

Kjøp to par designerbriller, betal kun for en

Det kan være en utfordring å finne de rette brillene blant alle fasonger, stiler og farger som finnes. Med vårt 2for1 designertilbud slipper du å velge kun én brille. I stedet kan du fritt velge 2 designerbriller fra 1595 kr.

Enten du ønsker en diskré brille på jobben og en mer leken variant på fritiden, eller om du ønsker én brille og én solbrille. Valget er ditt, og hos oss kan du velge mellom hundrevis av designerbriller fra merker som Converse, Tiger of Sweden, Karl Lagerfeld og Tommy Hilfiger. Kom innom oss i dag, og få deg en ny stil til lav pris – bestill time nedenfor.Vi har et stort utvalg av designermerker, se noen av de under her


Bestill time i dag

Hos Specsavers får du alltid gode tilbud, og nå får du to designerbriller til prisen av en. Et brillekjøp starter ofte med en synstest. Bestill time hos din nærmeste Specsavers-optiker i dag

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

2for1 designerbriller fra 1595 kr. inkl. standard enstyrkeglass (1,5 indeks) og brilletilpasning. Kan ikke kombineres med andre tilbud. ©2018 Specsavers.