2for1 fra 795 kr

2for1 fra 795 kr

inkl. solbrille med styrke

Nå kommer sola!

Når du velger vårt tilbud med to par briller fra 795 kr, kan du nå velge solbriller med styrke som ditt andre par. Fargede glass og UV-filter er inkludert i prisen og gir 100% UV-beskyttelse. 

Besøk din nærmeste Specsavers eller utforsk vårt utvalg i briller her, og bli inspirert av de siste trendene i solbriller for dame eller herre. Bestill synstest under.Bestill en synstest

Benytt deg av vårt supertilbud ved å bestille en time her

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for ån gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine.

Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Gjelder når du velger solbrille som brille nr. 2 i vårt 2for1-tilbud fra 795 kr. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks), fargede glass (normalpris 250 kr.) og UV -filter (normalpris 250 kr.) er inkludert. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 28.april 2018 ©2018 Specsavers.