Barnebriller fra 0 kr.

Barnebriller fra 0 kr.

Ved kjøp av synsundersøkelse

Slitesterke briller for aktive barn

Hos Specsavers bryr vi oss om barnas syn. Dette betyr at når du bestiller en synstest til barn 5 - 12 år, får du et par barnebriller til 395 kr. - inkludert 1.5 enstyrkeglass, med på kjøpet.

Om du velger andre briller kan du få 395 kr. i rabatt. I tillegg til dette tilbudet kan du få med TRIVEX glass for kun 150 kr. ekstra. TRIVEX er et slitesterkt materiale, og vi er så trygge på holdbarheten til Trivex brilleglass at vi gir livstidsgaranti mot brekkasje.

Uansett hvilken innfatning du velger, skal Trivex brilleglass holde like lenge som resten av brillen. Skulle du klare det umulige; å brekke eller slå skall av Trivexglassene dine i løpet av brillens levetid, erstatter vi dem gladelig, uten kostnad. Perfekt for aktive barn.

Dette er inkludert i vår synstest:

• Forundersøkelse 
• Digital fotografering av netthinnen 
• Trykkmåling av øynene - Kontroll av brillestyrken 
• Kontroll av samsyn og øyemuskler (ved behov) 
• Brilleseddel


Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Gjelder for barn 5 – 12 år. Ved kjøp av synsundersøkelse til ordinær pris får barnet brille inkludert standard 1.5 enstyrkeglass fra 395 kr. kategorien, på kjøpet. Ved valg av andre glass eller glassbehandlinger tilkommer kostnader iht vår ordinære prisliste. Trivex leveres med herding. Garantien gjelder ikke riper. Tilbudet gjelder 1 par briller per år. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2020 Specsavers.