Synstest inkludert førerkortattest, 795 kr.

Førerkortsynstest inkl. synsfeltmåling og førerkortattest

Hvilke krav stilles til syn og bilkjøring?

Skal du fornye eller søke om førerkort, må du fylle ut et skjema om helsetilstanden din. Dersom du har problemer med synet som nevnt i egenerklæringen må du ha en helseattest vedrørende synet ditt fra en optiker eller øyelege. Dersom du skal søke om førerkort i gruppe 2 og/eller 3 trenger du en helseattest fra fastlege. Hos Specsavers får du en KomplettSyn synstest, inkludert førerkortattest for 795 kr.

Dette er inkludert i vår synstest med førerkortattest:

  • Standard komplettsyn
  • Høyt kvalifisterte optikere
  • Trykkmåling av øynene 
  • Digitalt fargebilde av netthinnen
  • Synstest tilpasset dine behov
  • Digital oppmåling av brille
  • Synsfeltmåling for førekortattest med synsfeltmaskin 
  • Førerkortattest

Besøk oss i dag og få en KomplettSyn synstest, inkludert førerkortattest for 795 kr. - bestill en time nedenfor.

Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Vår synsundersøkelse KomplettSyn gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill synstesten KomplettSyn hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

KomplettSyn synsundersøkelse inkluderer anamnese, innledende undersøkelser, refraksjon, samsynsundersøkelse, generell evaluering av din øyehelse samt en digital oppmåling av din brille. Netthinnebilde tas på alle. Trykkmåling utføres på personer over 40 år, eller ved behov. Kontaktlinsetilpassing kommer i tillegg. *Endring I helsedirektoratet sine retningslinjer for førekort av 1. okt. 2016. ©2020 Specsavers.