Alt om SuperDigital

Klikk på fanene for å lese mer om hva progressive SuperDigital glass kan gjøre for deg.

Glass for en digital verden

Digitale skjermer har en sentral plass i hverdagen vår, med mobiler, nettbrett, dataskjermer og andre digitale enheter. Hvis du har problemer med å fokusere på objekter nær deg, kan det være utfordrende å se på en digital skjerm hele dagen. SuperDigtial er progressive glass som gir komfortabelt og naturlig syn for deg som trenger ulik styrke for korte og lange avstander.

I motsetning til tradisjonelle progressive glass har SuperDigital-glass en spesiell digital sone som tilpasser seg etter hvordan du vanligvis holder mobilen eller nettbrettet ditt. Når du ser på en mobil, holder du den normalt nærmere og høyere enn når du leser en bok eller en avis. Og derfor bruker du øynene forskjellig, avhengig av hva du ser på.

Med SuperDigital blir overgangen fra en avstand til en annen enklere og vil føles mer naturlig for øynene. Du skifter lett fra å lese en bok eller avis til å se på mobilen og videre på tv-en.

Alle SuperDigital-glass inngår i 2for1-tilbudet når du kjøper innfatninger fra 795 kr. Se tilbudene og kampanjene våre for mer informasjon.

Få svar på spørsmålene dine

Hvorfor får jeg tørre øyne etter PC-bruk?

Tørre øyne er noe mange opplever når man sitter lenge foran en skjerm. De som sitter og jobber foran PC-skjermer blunker sjeldnere enn i andre yrker. Dette fører til tørre øyne og er som regel forklaringen på hvorfor folk flest føler at øynene er tørre etter at de har sittet lang tid foran en datamaskin. Er det aircondition på kontoret, vil dette være spesielt merkbart fordi det i tillegg tørker ut luften. Et enkelt tips kan være å blunke hver gang man bruker linjeskiftknappen. Utover det kan man også bruke fuktighetsgivende øyedråper som kan fås på apoteket. Det er også viktig å ta jevnlige pauser fra PC-skjermen for å unngå tørre øyne.