Slik unngår du å betale for mye for progressive glass

Ja, produksjonskostnadene for progressive glass og tilpassingen de krever, gjør dem dyrere enn enstyrkeglass. Men er du sikker på at du ikke betaler for mye for de progessive glassene du vil ha? La oss se på hva du kan gjøre for å redusere kostnaden.

Tenk igjennom behovene og budsjettet ditt

Ingen liker å betale for mye for noe de faktisk ikke trenger. For å unngå det bør du overveie om behovene dine er dekket fullt ut idag. Det lyder kanskje litt for enkelt, men når det handler om progressive glass er det en god idé å veie kostnadene opp mot de grunnleggende behovene du har. Behøver du for eksempel progressive glass når du er på jobb? Eller er det først og fremst på fritiden du trenger dem? Finn ut hvor mye du er villig til å betale ut fra behovene.

Finn ut av forskjellene på progressive glass

Når du har tenkt igjennom behovene dine, kan du begynne å se etter de rette progressive glassene for deg. Og heldigvis finnes det mange alternativer (les også: Hvilke er de beste progressive glassene?. Standardglass dekker de grunnleggende behovene, men du kan også velge et glass om er utformet spesielt for oss som bruker mye tid på digitale enheter. Leser du mye, eller sitter mye bak rattet i en bil, kan du velge glass som er utviklet for dette. Men sørg for at du velger glass som passer behovene du har, siden dette også bidrar til at du ikke ender med å betaler mer enn du behøver. 

Undersøk markedet

Ok, du har tenkt på budsjettet ditt og hvillken type glass du ønsker. La oss gå videree og undersøke markedet. Prisene varierer ofte ganske mye (les ogs: Hvor mye koster progressive glass?). Mange går ut fra at man får det man betaler for, men for progressive glass handler det om mer enn det. En oppdatert synsundersøkelse, riktig brilleseddel og profesjonell veiledning er alle viktige faktorer når vi skal finne ut hva som er det rette valget for deg – og hva prisen blir. Du kan kanskje oppdage at billigere progressive glass passer best til behovene du har.