Billge vs. dyre solbriller

Billige vs. dyre solbriller

Det aller viktigste med solbriller er at de skal være CE-merket. Dette fordi det er det eneste beviset på at de beskytter øynene dine nok mot UV-stråling og sollys.

I dyrere solbriller er det ofte ordentlige glass som blir ansett som mer eksklusivt og slitesterkt enn plastglass. Men når det kommer til å beskytte øynene mot de skadelige UV-strålene, så beskytter plastglass i billige solbriller minst like godt som glass i dyre solbriller. Faktisk så stopper plastglass opptil 99 prosent av UV-strålingen, hvilket vanlig glass ikke gjør før de har fått det beskyttende belegget på.

Kvantitet mot kvalitet

Fordelen ved å kjøpe billige solbriller er at du får muligheten til å kjøpe mange flere par enn om du skulle investert litt mer i dyre solbriller. Du kan kjøpe i alle slags fasonger og farger som du kan matche med dagens humør og antrekk. Det kan dog ikke forventes at billige solbriller vil holde seg like bra kvalitetsmessig som dyre solbriller. En designer-solbrille er dyrere på grunn av blant annet innfatning, kvalitet og så klart designet i seg selv.

Alltid kvalitet med Specsavers

Faktisk kan du velge fargede glass med uv-filter i en hvilken som helst innfatning hos oss, ikke bare de klassiske solbrillene. Da får du i tillegg en solbrille med din brillestyrke. Hos Specsavers er vi svært opptatt av at brillen skal være rett for deg, samt at det ikke skal koste deg skjorta å kjøpe et par nye solbriller. Vi fører en rekke designerbriller i tillegg til vårt eget merke. Kjøper du Specsavers-brillene, vil du få et par solbriller som ikke kun er av det billigere slaget, men er tilpasset deg og av god kvalitet.

Se vårt store utvalg av trendy solbriller eller finn den riktige brillefasongen til ditt ansikt.