easyvision irisian plus multifocal

easyvision kontaktlinser – easyvision irisian plus multifocal

easyvision irisian plus multifocal

Progressive linser
3 linser
kr 399.00

Subscription available from kr 126.33 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

  • Visa
  • MasterCard

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

easyvision irisian plus multifocal - månedslinser designet for personer med presbyopi. Disse silikonhydrogel -linsene slipper opptil fem ganger mer oksygen til øyet, og holder dem hydrert lenger. SmartShield-teknologien og et overflateaktivt fuktemiddel bidrar til å fukte linsens overflate hele dagen, hver dag. Det betyr at bedre komfort for øynene og en mer behagelig opplevelse. 
Disse multifokale linsene hjelper deg med å se godt på nært hold og avstand slik at du kan nyte bekvemmeligheten av kontaktlinser uten behov for lesebriller i tillegg.