easyvision linarial multifocal

easyvision kontaktlinser – easyvision linarial multifocal

easyvision linarial multifocal

Progressive linser
30 linser
kr 444.00

Subscription available from kr 133.00 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

  • Visa
  • MasterCard

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

easyvision linarial multifocal er en endagslinse som er spesielt utviklet for personer med presbyopi, en endring i synet som krever at kontaktlinsen har innebygde forskjellige styrker for å se tydelig på avstand, mellomavstand og ved lesing. Det unike Binocular Progressive System gjør det mulig å se klart på alle avstander. easyvision linarial multifocal beskytter mot skadelige UV -stråler. Den inneholder Aquaform -teknologi som gir naturlig fuktighet og sikrer langvarig komfort. easyvision linarial multifokal er laget av et silikonhydrogelmateriale og de er tynne og fleksible kontaktlinser som gir øyet mer oksygen under bruk. Det gjør linsene sunne og behagelige å bruke hver dag.