TOTAL30 for Astigmatism

Total kontaktlinser – TOTAL30 for Astigmatism

TOTAL30 for Astigmatism

Toriska månadslinser
3 linser
kr 425.00

Subscription available from kr 134.66 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

  • Visa
  • MasterCard

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

TOTAL30 for astigmatisme er de første og eneste månedlige kontaktlinsene med gradert vanninnhold, og er nesten 100 % dekket av vann på overflaten. Det eneste som berører øyet er derfor en myk fuktighetspute.
Kontaktlinsen sitter godt på øyet og takket være Precision Balance 8|4 kontaktlinsedesign, gir den klart syn innen sekunder etter innsetting. Med TOTAL30 for astigmatisme får øynene puste, noe som motvirker irritasjon og gjør øynene sunne. CELLIGENT-teknologien, som forhindrer avleiringer og bakterier, sørger for at kontaktlinsen alltid er ren – selv etter en måneds bruk og rens. TOTAL30 for astigmatisme gjør det behagelig å bruke kontaktlinser.