easyvision Umere Toric

easyvision kontaktlinser – easyvision Umere Toric

easyvision Umere Toric

Toriske Linser
30 linser
kr 310.00

Subscription available from kr 93.00 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

  • Visa
  • MasterCard

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Specsavers kontaktlinsen easyvision Umere Toric er produsert av Cooper Vision eksklusivt for Specsavers og er spesielt utviklet for personer med astigmatisme (skjeve hornhinner) som trenger korrigering.

Specsavers easyvision Umere Toric er produsert i silikonhydrogel, noe som er optimalt for øyet fra et helseperspektiv. Takket være dette materialet bidrar linsene til at mer oksygen slipper til hornhinnen enn hva som er tilfellet i konvensjonelle kontaktlinser. Resultatet er bedre komfort og bedre øyehelse. Specsavers easyvision Umere Toric linser gir UVA og UVB-beskyttelse, og Cooper Visions patenterte AquaGen prosess sikrer at linsene er godt fuktet gjennom hele bruksperioden.

easyvision Umere Toric finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.