Norges mest fornøyde brillekunder​

Norges mest fornøyde brillekunder​

Norsk Kundebarometer 2019​

Bransjens mest fornøyde kunder!

 

I følge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder - for andre år rad! Dette er vi selvsagt utrolig stolte av, og ønsker å rette en stor takk til alle våre ansatte som står på hver dag for å skape gode kundeopplevelser!

Det er ingenting som gleder oss mer enn å kunne gjøre våre kunder fornøyde. Hver dag står våre 640 ansatte opp og har akkurat det som mål når de møter på jobb. Alle utfordringer er like viktige, store som små. Om det er behov for linsetilpasning i Tromsø, nye progressive briller i Halden, solbriller i Namsos, linsevæske på Majorstua, lesebriller i Svolvær eller en brillesnor i Ålesund, så er vi her for å hjelpe.

Vi investerer kontinuerlig i ny teknologi, for å kunne gi deg den beste synsundersøkelsen. Det jobbes hele tiden med å ta frem nye design på briller, slik at du alltid kan finne et par som du liker. Samtidig kurses våre medarbeidere jevnlig, slik at de alltid er topp rustet til å gi deg den hjelpen du fortjener. 

For det er viktig for oss at når du tar vår oppfordring «Skulle ha gått til Specsavers» bokstavlig, så skal du få oppleve bransjens beste service hver eneste gang!

 

Les mer om Norsk Kundebarometer, et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, her