Få med et par briller når du kjøper en synstest for 595 kr.

Komplett synstest og briller inkl. glass

Hos Specsavers passer våre briller til alle stiler og ansiktsformer. Vi har et enormt utvalg av alt fra retro-briller til mer moderne innfatninger fra noen av verdens største motehus.

Akkurat nå gir vi deg et par briller, inkludert enstyrkeglass og brilletilpasning, helt gratis dersom du tar en synsundersøkelse til kun 595 kr.

KomplettSyn hos Specsavers er en omfattende synstest og generell øyehelsesjekk inkludert digitalt netthinnefotografi og trykkmåling ved behov.

Husk at hos Specsavers er enstyrkeglass og brilletilpasning alltid inkludert i prisen. Så besøk oss i dag og få ditt gratis par briller når du kjøper synsundersøkelse til 595 kr. - bestill time nedenfor.Bestill en synstest

For å benytte deg av våre gode tilbud, bestill time her.

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine.

Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Gjelder utvalgte innfatninger, normalpris 195,-, inkludert standard enstyrkeglass (indeks 1,5). Kan ikke kombineres med andre tilbud, og gjelder t.o.m. 25. februar. ©2017 Specsavers.