Supre sommerpriser

Supre sommerpriser?

Yes!

 

Valgfri oppgradering eller ekstra brille på kjøpet

Uansett hva du er på jakt etter, så har vi et godt tilbud til deg når du kjøper brille fra 795 kr. Valgmulighetene er mange og vi er ganske sikre på at du kan finne noe som passer ditt behov. Akkurat nå kan du velge mellom en av disse tilbudene uten ekstra kostnad:

· en ekstra brille
· standard progressive glass
· tynne og lette glass
· solbrilleglass med styrke

Vilkår og betingelser

Kjøp briller fra prisgruppe 795 kr til 1995 kr og få valgfri oppgradering eller ekstra brille uten ekstra kostnad. Velg mellom: Enkeltstyrkeglass (indeks 1,5) med UV-filter og fargede glass (normalpris 800 kr), standard progressive (indeks 1,5) (normalpris 800 kr), fargeskiftende glass (normalpris 800 kr), tynne og lette enkeltstyrkeglass (indeks 1,6) (normalpris 800 kr), glassbehandling (UCL) (normalpris 700kr), eller ekstra brille (vi spanderer den rimeligste). Tilbudene kan ikke kombineres med hverandre eller med andre tilbud. ©2020 Specsavers.Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

 

Synet ditt er viktig, og vi anbefalerderfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom