Alt om databriller

Klikk på fanene om du vil vite mer om hva databriller kan gjøre for deg.

Hva er databriller?

Databriller har glass som hjelper deg med å se godt på nært hold og mellomlange avstander.

Databriller er laget for å brukes i arbeidsrelaterte situasjoner. Selvsagt når du jobber ved en dataskjerm, men også til andre arbeidsoppgaver eller fritidsinteresser som krever at du ser skarpt på nært hold og litt lengre unna.

Du bør vurdere databriller hvis du har begynt å få problemer med å se ordentlig når du leser eller gjør andre aktiviteter på nært hold. Databriller gir mer fleksibilitet enn vanlige lesebriller og er et godt alternativ til deg som trenger å begynne med briller.

Alle databrilleglass inngår i 2for1-tilbudet vårt når du kjøper innfatninger fra 795 kr. Se tilbudene og kampanjene våre for mer informasjon.

Få svar på spørsmålene dine

Jeg er nærsynt. Hvilken brilleglasstype bør jeg velge?

Brilleglass for nærsynte er konkave, eller tykkere i kantene, og gir forminskede øyne. Med nye, tettere materialer kan optikeren gi deg tynnere glass, og derfor få dem til å se bedre ut. Slike brilleglasstyper kalles høy-indeks glass.

Jeg er langsynt. Hvilken brilleglasstype bør jeg velge?

Brilleglass for langsynte er konvekse, eller tykkere i midten, og gir forstørrede øyne. Med nye materialer kan optikeren gi deg flatere glass på slik at de forstørrer mindre og også er lettere. Slike brilleglasstyper kalles asferiske glass.