Alt om SuperDigital Focus 123

Klikk på fanene for å få vite mer om hva SuperDigital Focus 123 kan gjøre for deg.

Utviklet for korte og mellomlange avstander

Utgjør aktiviteter på nært hold og mellomavstand en stor del av arbeidsdagen eller fritiden din? Da kan SuperDigital Focus 123 være noe for deg. Med disse glassene behøver du ikke å bevege hodet for å finne det perfekte synsfeltet på mellomavstand – slik som med tradisjonelle progressive glass – eller ha lesebrillene hengende på nesetuppen. Med SuperDigital Focus 123 ser du skarpt uten å anstrenge deg.

SuperDigital Focus 123 er ideelle for personer som skifter ofte mellom å se på kort og mellomlang avstand, enten på jobb eller i fritiden. De ulike sonene er brede og gjør det enkelt å skifte mellom de ulike avstandene. De gir også litt hjelp når du ser på digitale skjermer, men de er ikke egnet til å se på lange avtstander.

Alle SuperDigital-glass inngår i 2for1-tilbudet vårt når du kjøper innfatning fra 795 kr. Ta en titt på tilbudene og kampanjene våre for mer informasjon.

Få svar på spørsmålene dine

Kan jeg kjøre når jeg bruker fargede brilleglass?

Om kvelden, eller når det er vanskelig å se, må du ikke bruke brilleglass, linser, visir eller noe annet med farge som kan hindre synet. Du kan godt bruke fargede glass når det er gode kjøreforhold.