Se godt både på kort og lang avstand

Har du en livsstil som krever at du ser godt på en bestemt avstand? Med disse Lifestyle-glassene kan du velge hvilken avstand som er viktigst for deg og nyte godt av et bredere synsfelt (nært eller lengre bort) enn hva som er mulig med tradisjonelle progressive glass.

Kort avstand

Synsfeltet til å se med på korte avstander kan gjøres større hvis du trenger hjelp til å se gjenstander på nært hold. Det er nyttig hvis du bruker mye tid på å lese eller andre aktiviteter som foregår tett på.

Lang avstand

Synsfeltet for å se på langt hold kan gjøres større om du ønsker hjelp til å se ting på avstand bedre. Det kan være en god idé hvis du er aktiv og tilbringer mye tid utendørs.

Bestill en synsundersøkelse og snakk med ekspertene våre om hva nær-/avstandsglass kan gjøre for deg.

Du kan også se andre typerLifestyle-glass her.

Alle Nær-/avstandsglass inngår i 2for1-tilbudet når du kjøper innfatninger fra 795 kr. Se tilbudene og kampanjeen våre for mer informasjone.

Få svar på dine spørsmål

Jeg er nærsynt. Hvilken brilleglasstype bør jeg velge?

Brilleglass for nærsynte er konkave, eller tykkere i kantene, og gir forminskede øyne. Med nye, tettere materialer kan optikeren gi deg tynnere glass, og derfor få dem til å se bedre ut. Slike brilleglasstyper kalles høy-indeks glass.

Jeg er langsynt. Hvilken brilleglasstype bør jeg velge?

Brilleglass for langsynte er konvekse, eller tykkere i midten, og gir forstørrede øyne. Med nye materialer kan optikeren gi deg flatere glass på slik at de forstørrer mindre og også er lettere. Slike brilleglasstyper kalles asferiske glass.