Se bedre når du er utendørs

Fargede glass gjør brillene penere og mer komfortable, særlig hvis du tilbringer mye tid utendørs.

  • Skap din egen stil med glass med fargetoner i grått, grønt, brunt, rosa, blått eller gult.
  • Dra pilene fra side til side og se hvordan fargede glass og UV-beskyttelse kan forvandle brillene dine. Alle våre innfatninger kan fås som solbriller.
  • Mindre belastning for øynene dine og lettere å se i sterkt lys.
  • Beskyttelse mot det skadelige sollyset og mindre behov for å myse.

Se forskjellen:

Bestill en synsundersøkelse og snakk med ekspertene våre om hva fargede glass og UV-beskyttelse kan gjøre for deg.

Du kan også se andre typer overflatebehandlinger her.

Alle fargede glass inngår i 2for1-tilbudet når du kjøper innfatninger fra 795 kr. Se tilbudene og kampanjene våre for mer informasjon.

Få svar på spørsmålene dine

Er billige solbriller like gode som merkebriller?

Hvorvidt kvaliteten på billige solbriller er like god som kvaliteten på et par dyre solbriller kan variere stort. Man betaler gjerne litt for merket i seg selv, men større motemerker er også opptatt av at materialet skal være av høyere kvalitet og standard, hvilket vil si at man også får bedre kvalitet hos dyrere merker. Det er uansett en beslutning enhver person må ta selv, hvorvidt man ønsker å investere i dyre merker eller ikke. Det viktigste å merke seg med solbrillene man kjøper er at de er CE-merket for å vise at de overholder den europeiske standarden for solbrillebeskyttelse (BSEN 1836:1997). Solbriller som ikke har dette merket, eller som ikke har en UV400-etikett, beskytter ikke øynene dine mot UV-stråler.
Når du bruker fargede glass, utvider pupillene seg. Pupillen trekker seg sammen i sterkt lys. Hvis solbrillene ikke beskytter mot UV-stråler, vil øynene dine utsettes for mer UV-stråling enn vanlig og kan bli skadet.

Kan jeg kjøre når jeg bruker fargede brilleglass?

Om kvelden, eller når det er vanskelig å se, må du ikke bruke brilleglass, linser, visir eller noe annet med farge som kan hindre synet. Du kan godt bruke fargede glass når det er gode kjøreforhold.