Solbeskyttelse over dine vanlige briller

Clip-on og suncover solbriller er smarte og stilige valg når du ønsker å bruke solbriller mens du bruker dine vanlige briller. Med denne type solbriller får du friheten til å sette sammen solbriller som passer deg. Clip-on solbriller lar deg endre brillene, og derved har du mulighet til å også endre fargen på glasset, slik at det matcher antrekket ditt.

Solbriller over dine vanlige briller

Suncover er en smart måte å beskytte øynene fra solens stråler og betyr at du setter solbrillene over dine vanlige briller. På den måten trenger du ikke solbriller med styrke og du slipper å kjøpe nye solbriller hvis synet ditt endrer seg. Dette gjør solbeskyttelsen din mer holdbar, noe som er en god grunn til å sjekke ut våre suncovers i din lokale Specsaversbutikk. 

Solbriller til å sette på dine vanlige briller

Clip-on solbriller er tilgjengelig i ulik design, fasonger og farger. og betyr at du klikker solbeskyttelsen på dine vanlige briller. Hos Specsavers kan du finne noen smarte og spennende clip-on om passer din stil og dine briller. Besøk din lokale Specsaversbutikk for å se utvalget. 

Hvordan sette på clip-on solbriller

Clip-on solbriller til å sette foran dine vanlige briller er en enkel måte å bruke solbriller på når du bruker briller hver dag. Det er enkelt å feste klipsene på brilleinnfatningen. Bare ta clip-on solbrillene dine på innfatningen og sett dem sammen til de klikker på plass. Hvordan hver enkelt clip-on solbrille klikkes på er forskjellig fra design til design. 

Klar for nye solbriller?

Se våre aktuelle tilbud

Se mer

Hvorfor clip-on solbriller?

Clip-on solbriller er et smart valg for solbeskyttelse, der du kan klikke på solbrilleglass oppå de vanlige brillene dine. Dette gir deg UV-beskyttelse på toppen av dine vanlige briller uten å måtte investere i solbriller med styrke eller en helt separat solbrille. Det kan derfor være et godt valg å investere i clip-on solbriller.