Solbriller til sport

Solbriller kan være nødvendig for noen idretter som foregår ute. Alt fra sykling til ski og golf kan fra en tid til annen kreve sportssolbriller for utøverne. Specsavers vil gjerne hjelpe deg med å finne noen sportssolbriller som er perfekte for din sport. Slik kan du alltid komme deg ut og bevege deg, selv i sterkt sollys. 

Sykkelbriller

Når du skal sykle med solen i øynene kan det være lurt med et par smarte sykkelsolbriller fra Specsavers. Da blir ikke sykkelturen ubehagelig for øynene. Med UltraClear på solbrillene dine får du en antirefleks og ripebestandig herding som gir deg klarere og mer komfortabelt syn. 

Løpebriller

Løping kan gjøres i all slags vær, men en varm solskinnsdag er det ofte litt morsommere å løpe. På slike dager er solbriller nødvendige. Vanlige solbriller kan imidlertid være irriterende å løpe med. Solbriller til løping kan være et flott alternativ som passer godt til en god løpetur. Stikk innom Specsavers, hvis du er ute etter et par smarte løpesolbriller. 

Golfbriller

Golf er en sport hvor det er viktig å ha kontroll på utstyret og god konsentrasjon. Sterk sollys kan plage øynene, og forårsake problemer med spillet ditt. Sportssolbriller fra Specsavers er et virkelig godt valg for å unngå dette. UltraDrive vil styrke solbrillenes motstand mot UV-lys, redusere gjenskinn og forbedre kontraster. 

Klar for nye solbriller?

Se våre aktuelle tilbud

Se mer

Sportsbriller med styrke?

Bruker du briller til hverdags, og trenger i tillegg sportsbriller? Da kan det være lurt å skaffe deg et par smarte sportsbriller med styrke. Dette gjør det lettere for deg å drive med sport i sollys uten å måtte bekymre deg for dine vanlige briller og solbriller. Ser du etter sportssolbriller med styrke? Besøk din lokale Specsaversbutikk.