Polariserte solbriller

Unngå solens gjenskinn med polariserte solbriller

Polariserte solbriller beskytter øynene mot skarpt sollys og gjenskinn. Liker du å være i naturen? Hvis du liker å fiske, stå på ski eller sykle – er solbriller med polariserte glass det sikre valget. Polariserte solbriller er universelle, og de passer til all slags vind og vær. Få tilbud på sykkelbriller, fiskebriller og skibriller her. 

Polariserte solbriller hos Specsavers

I motsetning til vanlige solbriller, eliminerer polariserte glass 99,9 % av gjenskinnet fra horisontale overflater som våte veier, vann og snø. Når du først har erfart forskjellen, vil du aldri bruke vanlige solbriller igjen. Hos Specsavers kan du kjøpe polariserte glass til solbrillene dine for kun 1000 kr - i mange forskjellige farger. 

Se alle våre solbriller.

Hvorfor skal du velge polariserte solbriller?

Liker du å spille utendørssport, er du ofte ved vannet eller går du lange turer? Her er fem gode grunner til at du bør velge polariserte solbriller. 

  1. De gjør ikke bare fargene mer levende, de gjør synet ditt klarere.
  2. De er flotte til alt fra bilkjøring til utendørsaktiviteter.
  3. De bidrar til å redusere belastningen på øynene.
  4. De fjerner gjenskinn fra solen.
  5. De har 100 % UV-beskyttelse.

Fiskebriller med polariserte glass

Sportsfiskere kommer nærmere naturen enn de fleste. Mange timer ved vannet betyr også at du må ha riktig utstyr, slik at du beskytter øynene samtidig som du får den beste opplevelsen. Hos Specsavers har vi fokus på kvalitet, derfor har vi samlet noen av de aller beste og kvalitetssikrede polariserte fiskebrillene som egner seg best til å fiske med. Vi har både fiskebriller med og uten styrke.  

Klar for nye solbriller?

Se våre aktuelle tilbud

Se mer

Visste du at…

At 80 % av sanseinntrykkene dine oppleves gjennom synet ditt. Øynene dine spiller en stor rolle i måten du opplever verden rundt deg på, så det er viktig å holde dem friske. Over tid kan synet og behovene dine endres uten at du merker det. Vi anbefaler derfor en vanlig synstest for å oppdage og kanskje til og med forebygge problemer med synet ditt.