Elverum

Av 5 mulige har kunder gitt butikken denne vurderingen
4.5

Storgata 9, 2406 Elverum

Veibeskrivelse

62 42 59 00

Bestill time

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Butikktjenester

Tilleggsinformasjon

Mail: elverum@no.specsavers.com

Vi feirer bursdag!

Vi fyller år, og feirer dette med å gi kundene våre et godt tilbud. Derfor får du nå 2for1 på alle briller fra 195 kr.2for1 er for deg som trenger mer enn ett par briller. Til hverdag og helg, fritid og arbeid, skjermen og bilen, eller bare et ekstra par når du ikke husker hvor du la brillene dine. Du kan helt fritt velge innfatning, glass og tillegg på begge parene, men du betaler kun for det dyreste. 

Når du kjøper 2for1 fra 195 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) og brilletilpasning  er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Tilbudet gjelder t.o.m. 28. juli 2018. ©2018 Specsavers.

Kundeanmeldelser

Kort ventetid, proff og imøtekommende betjening og hyggelige tilbud (priser).

ODD, Elverum

Er ikke misfornøyd med noe. Har opp gjennom åren vært innom alle optikerne i Elverum og må si at dere er den som på en skala fra en til ti skårer ti.

JON-TORE, Elverum

Totalopplevelsen var meget positiv, fra jeg kom inn døra i forretningen, mottagelsen, undersøkelsen, veiledning ved valg av brille og informasjon knyttet til mitt behov og bruk av brillen. Helt fantastisk flinke og dyktige ansatte. Profesjonalitet i alle ledd!

KARIN, Elverum

Bestill time
Møt laget/ Møt eierne
Pia Fuhr Joakimsen

Optikerpartner/Daglig leder

Erik Rodvang
Harald Nøkleholm
Eilert Vik